ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Hordozható női parfümös üveg fekete színben

Egy igazán elegáns hordozható női parfümös üveg. Trendi megjelenés, hihetetlenül praktikus, alulról, a kedvenc parfümös üvegünkből könnyen megtölthető hordozható parfümös üvegcse.

Nincs raktáron
1 890 Ft
Részletek

Biztosan szembesült már azzal a helyezettel, hogy a reggeli készülődés közben elfelejtette parfümjét használni, majd útközben szinte olyan hiányérzete támadt, mintha csak a vasalót felejtette volna el kihúzni.

 

Ezt a parfümös üveget használva ez nem történhet meg, mivel kézitáskájában különösebb helyigényén nélkül tárolhatja kedvenc parfümjét és azt bárhol, bármikor bátran előveheti, használhatja.

 

Elegáns, praktikus megjelenésének köszönhetően nemhogy kellemetlen lenne használni munkavégzés, utazás és számos egyéb esetben, hanem a környezetünkben lévőkben inkább az merülne fel, hogy nekik miért nincs ilyen parfümös üveg, vajon hol lehet beszerezni. 

 

El kell ismerni, hogy manapság már nagyon ritka 8 órát, vagy több ideig tartó parfümöt beszerezni. 

 

A méregdrága, díszes csomagolású parfümök esetében is a bőrön 6-7 óráig tartó parfüm már kiemelkedőnek mondható, ami kevesebb, mint pl. egy átlagos munkaidő.

 

Biztosan szembesült már azzal, hogy mennyire jó lenne kedvenc parfümünkkel napközben is felfrissíteni magunkat, de sajnos annak utaztatása nem igazán praktikus.

 

Nem felejtsük el azt sem, hogy nem kell tartanunk az esetleges sérüléstől, mivel a hordozható parfümös üveg borító része alumínium, a belső tároló része pedig műanyag, ami miatt egy esetleges elejtéstől nem fog eltörni, a parfüm abból nem fog kifolyni.   

 

Ha egy olyan parfümös üveget szeretne, ami elegáns, könnyű, kis helyen elfér, akkor jó helyen jár, ez az a parfümös üveg, ami minden igényét kielégítheti.

 

Tekintsük meg a használati útmutatót

 

 

 

Hordozható Női Parfümös Üveg töltése, használati útmutató

 

Hordozható női parfümös üveg jellemzői

 

  • kapacitás: 5 ml
  • anyaga: kívül alumínium, a belső tároló része műanyag
  • színe: fekete
  • Az ár 1 db hordozható parfümös üvegre vonatkozik
  • Csak olyan parfümös üvegről töltse, melyben a parfüm hagyományos pumpálással és nem a dezodorokra jellemző hajtógázzal permetezhető.
  • doboz nélkül

 

Adatok
Cikkszám
PA26
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek