ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ÚJ

Kurkdjian 724 (unisex) illatvilágú parfümolaj

724 (unisex) illatvilágú parfümolaj
724 (unisex) illatvilágú parfümolaj

A kínálatunkban lévő népszerű Kurkdjian 724 unisex parfüm alternatívájának parfümolaj változata!

Nincs raktáron
11 990 Ft
Részletek

Fejillat: aldehidek, bergamott

Szívillat: fehérvirágok, jázmin

Alapillat: mósusz, szantálfa

 

Termék neve: ANSA UNISEX 7.2.4

A parfümolaj használati része, tehát ahol az olaj felkenésre kerül a bőrre, fém golyós.

 

A parfümolaj vásárlásakor vegye figyelembe, hogy a parfümmel ellenétben, az olajat a bőrére viszi fel kisebb felületre „kenéssel” és nem szórt fújással, így az a ruházatára nem kerül, tehát a parfüm így „illatfelhősebb”, tekintve, hogy az nagyobb felülettel érintkezik a fújások okán. Viszont a parfüm tartóssága nyilván elmarad a parfümolaj tartósságától.

Minél nagyobb felületre és minél több helyre viszi fel a parfümolajat, annál nagyobb lesz az az illatfelhő, ami körülveszi a használót.

Nem ajánljuk a parfümolajt olyan felhasználóknak, akik pl. a nyak a részre egy-egy kenéssel kb. 1-1 cm felületet olajoznak, mert akkor nem fogják elérni a kellő hatást, ilyen csekély mennyiség felvitel estén nincs értelme a parfümolaj használatnak, mert szinte olaj sem kerül a bőrfelültre.

 

Az egy tévhit a parfümolajokkal kapcsolatban, hogy egyszer-kétszer épp csak hozzáérintem az olajozó felületet a bőrhöz és azonnal több méteres illatfelhő vesz majd körül. Ez utóbbi felhasználással nyilván a 10 ml parfümolaj akár egy-két évig is elég lehet, de akkor csak azt mondhatja el a használó, hogy igen, van parfümolajom, de valójában nem használja ki az abban lévő lehetőséget, tehát a mi véleményünk szerint az utóbb említett használattal nem érdemes a parfümolaj vásárlásra.

 

Javasoljuk, hogy ha a parfümolajból szeretne vásárolni, akkor elsődlegesen illatmintával teszteljen. Az 1 ml-es illatminta elegendő ahhoz, hogy le tudja tesztelni azt, hogy mekkora mennyiséget kell felvinni a bőrfelületre és az alapján már el tudja dönteni, hogy önnek a 10 ml-s kiszerelést megéri-e, gazdaságos-e megvásárolnia.

 

A parfümolaj használatakor vegye figyelembe, hogy az adagoló rész (fém golyó) minél erősebben érintkezik az olajozni kívánt felülettel, annál jobban elzáródik, mivel maga a golyó rész lenyomása szolgál az adagoló nyílás zárására. Ebből adódóan elsőként célszerű pl. a kezén tesztelni az adagolást, ahol láthatja majd, hogy milyen erősségű görgetéssel, milyen mennyiség kerül fel a bőrfelületre.

A leírtak alapján ügyeljen arra, hogy miután a parfümolaj már nincs használatban, a fekete kupak részt  csavarja vissza az üvegre, mivel a kupak belső részében lévő műanyag felület szorítja a fém golyót az adagoló nyílásra. Tehát, ha a műanyag kupakot nem helyezi vissza, vagy nem csavarja ütközésig a helyére, abban az esetben az olaj szivároghat, illetve illatvesztéssel is járhat.  

Az Általános Szerződési Feltételekben, továbbá a GY.I.K. rovatunkban is felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, a megjelölt oldalakon rendelése leadása előtt részletesen tájékozódjon!

Adatok
Cikkszám
ANSA-166
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek