ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök online rendelése. ANSA PARFÜM

Gyakran ismétlődő kérdések a kimért parfümről, vásárlásról

Milyen kiszerelésben, milyen csomagolási formában kerül szállításra a Kimért Parfüm?

50 ml-es kiszerelésben érhetőek el a kimért parfümök, melyek úgynevezett univerzális újratölthető pumpás -szórófejes- üvegben kerülnek értékesítésre, mint ahogyan az az adott termékképen is látható, és nem az eredeti díszes csomagolásban tekintve, hogy alternatív illatok, kimért parfümök.

A parfümöknek dobozos csomagolása nincs!

Mit jelenet az „alternatív illata” kifejezés?

Az alternatív illat a megjelölt parfümökhöz való hasonlítását jelöli, így az érdeklődő könnyebben el tudja helyezni, hogy melyik kódszám, melyik illathoz tartozik, melyik illat alternatívája.

 

Tartósak-e a Kimért Parfümök illatai?

Kb. 5 órára tehető az illat tartóssága bőrre fújva, ami lehet hosszabb, rövidebb idő is, ez függ az adott illat dominanciájától, és a használattól is (pl. ruházatra, hajra, vagy bőrre permetezzük-e, sportoláskor, fizikai munka, vagy irodai munka során alkalmazzuk-e). Ruházaton az illat lényegesen tovább tart.

Az ANSA parfümök között a dominánsabb illatok bőrön akár 8 órán át is érezhetőek. 

Az ANSA parfümök már dobozos csomagolásban kerülnek értékesítésre, míg a korábbi kimért parfümöknek - melyek webáruházunkban már kifutó termékek - dobozos csomagolása nincs.   

 

Az általunk forgalmazott Kimért Parfüm EDT vagy EDP?

Az ANSA parfümjeink EDT-ként kerültek engedélyeztetésre, de a dominánsabb illatok a tartósságuk okán felveszik a versenyt az EDP  minőséggel.

A későbbiek során EDP minőségben is kerülnek bevezetésre ANSA parfümök, ami a termékek leírásánál és termékek címkéjén is szerepelni fog ugyanúgy, mint a jelnlegi EDT minőségű termékeknél. 

Miért nincs nagy különbség a Kimért Parfümök áraiban?

Webáruházunk alapvetően nem tesz különbséget kelendőbb, „felkapottabb” illatok és kevésbé ismert illatok között, a bekerülési költségek alapján határozzuk meg az árkat és nem egy adott illat népszerűsége alapján.  

Árainkat úgy állítottuk be, hogy mindenki számára bármelyik illat hasonlóan kedvező feltételekkel legyen elérhető, illetve arra is figyelemmel vagyunk, hogy a kedves vásárlóinkat postai költség is terheli.

Ezen elhatározásunkon később sem kívánunk változtatni. Bízunk abban, hogy a beszállítónk továbbra is partner lesz ebben, és ha a későbbiekben emelkednek is az árak, mert sajnos manapság ez sok esetben elkerülhetetlen,  akkor is olyan feltételeket tudunk biztosítani, ami vásárlóink számára továbbra is kedvező marad.

 

Miért kapható kedvező áron a Kimért Parfüm ?

A kimért parfümök alternatív illatok, továbbá nagy mennyiségben, kiszerelésben kerülnek beszerzésre, ami az árainkat kedvezőbbé teszi.  Kedvezően befolyásolja továbbá árainkat a fentiekben már megjelölt kiszerelési és csomagolási forma is.

Van-e visszavásárlási garancia, elállási jog a kimért parfümre?

 

Nincs. Ennek oka, hogy a kimért parfüm egy olyan üvegbe kerül elhelyezésre, melynek pumpa része levehető, tehát annak tartalmával a vásárló érintkezhet, vagy bármit tehet. Erre tekintettel egészségügyi, illetve higiéniai okok miatt a kimért parfümre visszavásárlási garancia nincs, az nem küldhető vissza! Ez az Általános Szerződési Feltételekben is szerepel, melynek elfogadása nélkül a rendelés le sem adható.

Ugyan a marketing szempontból kínálhatnánk úgy a terméket, hogy van rá visszavásárlási garancia, elállási jog, azonban mi az ide vonatkozó jogszabályt tartjuk fontosnak. Ön sem örülne annak, hogy egy olyan parfümöt kapna meg, amely már más vásárló birtokában volt korábban, annak tartalmával érintkezhetett.

Az említett kitétel az ide vonatkozó jogszabályok alapján általunk került megfogalmazásra itt és az Általános Szerződési Feltételeinkben is. Ha ugyanebben a szövegkörnyezetben, kísértetiesen hasonlóan megfogalmazva megtalálja más webáruházban is a leírtakat, abban az esetben véletlenül se felételezze, hogy más webáruház termékei egyeznek a mi ANSA parfüm termékeinkkel! Hangsúlyozzuk, hogy az ANSA parfümöket csak mi forgalmazzuk, ez a saját márkánk és nem csak a márkanévben másak a mi parfümjeink! Webáruházunkban a tartlamat is saját magunk írjuk, fogalmazzuk és mi nem vesszük át más webáruházak tartalmát!

Az Általános Szerződési Feltételeink a jogszabályok, vagy egyéb kitételek miatt változhatnak, ekkor új ÁSZF lép hatályba az aktuális dátummal, de a előző ÁSZF tartalmát minden esetben a módosítás előtt mentjük, tehát a hatályát veszett ÁSZF-el is rendelkezünk.

 

Meddig lehet jelezni, ha még sem kérem a megrendelt terméket

A rendelés leadásakor automatikus visszaigazoló e-mailt kap a vevő, majd egy rendelést visszaigazoló e-mailt, mellyel a rendelést elfogadjuk és ezt követően mikor a futár részére a küldemény átadásra került. A két email között a rendelést még tudjuk törölni viszont, amikor a termékek már úton vannak, akkor nem. Ez esetben, ha a küldeményt a  vevő nem veszi át, az átvételt megtagadja, abban az esetben élhetünk azon jogunkkal, hogy az oda-vissza postázási költség megtérítését jogi úton rendezzük. Az említett két e-mail küldése között a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön is tudjuk fogadni a rendelés törlését. 

Úgy gondoljuk, hogy értelmes, felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy egy adott termékre szükségük van-e, és nem a rendelést követően 1-2 nappal, a kézbesítéskor kell azon gondolkodnia, hogy miért is rendelt.

 

Rendelhetek-e a későbbiekben, ha korábban megtagadtam az átvételt

A válasz egyszerű.

Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át, vagy a termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza, nem volt elérhető a kézbesítéskor, vagy épp rossz elérhetőséget adott meg, abban az esetben a későbbiekben már nem fogjuk koszolgálni. Rendszerünk hiába is fogadná a rendelését, nem fugjuk az ilyen rendelőknek a csomagot kiküldeni és arról külön értesítést már nem is szükséges küldenünk.

Minden olyan személyt kitiltunk a webáruházból, aki cégünknek kárt okoz!

Időnket és energiánkat nem a felelőtlen, beteges vásárlókra, hanem a becsületes vásárlóinkra kívánjuk fordítani!

Őszintén szólva nem sokra tartunk egy olyan személyt, aki az egyik napon rendel, majd mikor 1-2 napon belül már keresi is a kézbesítő futár, akkor közli, hogy neki mégsem kell a termék. Persze az ilyen ember még arra sem méltatja magát, hogy egy költség nélkül küldhető emailt küldjön arról, hogy ne postázzunk neki, vagy elnézést nem tudtam átvenni a küldeményt. Ez alapvető intelligencia lenne, de egyesekből ez sajnos hiányzik.

Lehet, hogy vannak webáruházak, akik később is kiszolgálnak ilyen személyeket, de nekünk nincs rájuk szükségünk!  Még akkor sem látjuk szívesen az ilyen "vásárlókat", ha banki átutalással, vagy bakkártyás fizetéssel rendelne később. 

Megjegyzés: Az említett csomagátvétel megtagadása esetén, cégünk a károkozás miatt hivatalos úton káreljárást kezdeményezhet.

További kérdéseikre a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön keresztül is készséggel adunk választ.

ANSA Parfüm Webáruház

Sebestyénné Kovács Andrea e.v.

Levelezési cím: 4481 Nyíregyháza, Határ utca 19.

Elérhetőségek:

Email: info[kukac]ansaparfum.hu

Telefon: +36-20/482-3019