ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA parfüm, a saját parfüm márkánk elindításáról

 

Miért és hogyan alakult ki a saját, ANSA parfüm márkánk? 

A kimért parfümök forgalmazását 2015. évtől kezdtük meg és ez idő alatt számtalan elégedett vásárlóra tettünk szert.  A vásárlói bizalom kialakításához persze nem volt elegendő pusztán az üzletág megnyitása, hanem elengedhetetlen volt olyan parfümöket forgalmazni, melyek ár/érték arányban megállták a helyüket.

6 éven keresztül szinte probléma nélkül építkezhettünk, azonban az utóbbi időkben sajnos az igényeinket - melyből nem vagyunk hajlandók engedni - nem mindig tudtuk már érvényesíteni.

Előbb utóbb egy kereskedő számára eljön az idő, mikor a minőségen emelni akar, és saját márkát szeretne építeni. Nekünk ez a lehetőség most nyílt meg, mivel saját márkát csak úgy akartunk létrehozni, ha olyan parfümöket kínálhatunk kedvező áron, ami nem csak illategyezésben, hanem tartósságban is felveszik a versenyt az eredeti, neves illatokkal.

A törekvésünk ugyan egy elég hosszú és fárasztó folyamat volt, de ha figyelembe vesszük az új parfümök illatjegyeit és tartósságát, akkor nyugodtan kijelenhetjük, hogy megérte a fáradozást.

Az új irány a múltunkra tekintettel tehát már egy új, saját márkanév megteremtése felé irányult és így jött létre az ANSA parfüm, mint saját márkanév azért, hogy ne lehessen keverni a mi termékeinket más kimért parfümökkel.

Az ANSA elnevezés a saját, családi neveünk egyes betűinek felhasználásával alakult ki, mivel azt szerettük volna elérni, hogy a márkanév is ránk utaljon.

A jövőbeni tervünk az, hogy nem csak ismert illatok alternatíváinak megfelelő kimért parfümöket, hanem olyan ANSA parfümöket is bevezessünk, melyek már saját illatok lesznek.

Mint korábban, most is az volt az egyik fő célunk, hogy a parfümök árai lényegesen ne emelkedjenek és ezt is sikerült megoldanunk.  

Biztosak vagyunk abban, hogy az ANSA parfüm termékeink is elnyerik a tetszésüket, hiszen a korábbi parfümjeinknél jobb a minőségük.

ANSA parfümök már elérhetőek a kínálatunkban és a parfümök listáját természetesen folyamatosan bővítjük.

ANSA parfüm, egy új, de továbbra is elérhető árban lévő parfüm!

 

Bejegyzés létrehozva, 2021. 01. 23.

 

ANSA Parfüm Webáruház,

az ANSA parfümök kizárólagos forgalmazója