ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA POUR EDP Unisex parfüm
ANSA POUR EDP Unisex parfüm
7 990 Ft

ANSA POUR EDP Unisex parfüm

ANSA POUR EDP Unisex parfüm
ANSA POUR EDP Unisex parfüm
ANSA POUR EDP Unisex parfüm
ANSA POUR EDP Unisex parfüm

Egységár 50 ml-s kiszerelés tekintetében: 160 Ft/ml

 

Az ANSA POUR UNISEX parfümről.

Először is ismertetni szeretnénk az ANSA POUR unisex parfüm illatjegyeit.

Az ANSA POUR egy enyhén édes, enyhén gyümölcsös, dohányos illat. A parfüm kifújásakor a dohány illat dominál, de ez kb. 20 perc elteltével kezd enyhülni. Az illatfázisokban ugyan még érezhető lesz a dohány, de csak egy lágy, kellemes összetételben.

Raktáron
7 990 Ft
Részletek

Hozzávetőlegesen tehát 20 perc elteltével az ANSA POUR egy új illatkompozíciót ad nekünk, ahol már egy unisex illatnak megfelelően olyan illatot kapunk, melyet hölgyek és urak egyaránt viselhetnek. Megjelennek narancs, citrom, bergamott illatjegyei.  

 

Az ANSA POUR illatfázisainak kibontakozására nem elegendő 20-30 perc, de a tesztjeink alapján erre nincs is szükség, mivel a POUR tartóssága bőrön 8-10    órára tehető – nyilván ez bőr függő is- , mellyel már nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy egy akár egész napon át tartó illatról és nem pár órás parfümről beszélhetünk.

 

A POUR illatban enyhén megjelennek még a vanília és a borostyán illatjegyek is, így összességében egy gyümölcsös, enyhén édeskés illatot alkotnak, dohányos illatjeggyel kombinálva.

Az ANSA POUR összességében egy tartós, intenzív illat.

 

Az ANSA POUR-ban a dohány aroma nem úgy jelenik meg, mint például az ismert Tom Ford Tobacco Vanille parfümben, mivel a POUR-nak másak az illatösszetevői, ami nyilván hatással van a dohány illatvilágára is, hiszen az összetevők hatnak egymásra. Ebből adódóan a POUR-ban a dohány közel sem úgy érvényesül, mint például az előzőekben említett márkánál, mivel teljes más illatvilágot képvisel az ANSA POUR.

 

Kinek ajánljuk az ANSA POUR parfümöt?

 

Lévén, hogy UNISEX illatról van szó, így a hölgyek és az urak is egyaránt viselhetik. Az ANSA POUR illatot azon hölgyeknek, vagy uraknak ajánljuk, akik kedvelik az enyhén édeskés, dohányos, erős, karakteres, különleges illatokat.

 

Melyik évszakban célszerű használni az ANSA POUR parfümöt?

 

Az ANSA POUR illatot két okból nem szeretnénk kategorizálni bizonyos évszakokra.

 

Az egyik ok, hogy a parfümök tekintetében elterjedt, hogy egyes márkák illatait, melyik évszakban kell, érdemes viselni. Például az édes illatok, inkább téli illatok. Nekünk ezzel ellenétben az a véleményünk, az elmúlt évek eladási tapasztalatait is alapul véve, hogy ha valaki egy adott márka, adott termékét használja, szereti, akkor azt egész évben, időjárástól függetlenül örömmel viseli, legyen az citrusos, fűszeres, vagy édes illat.

 

Ha viszont ragaszkodunk azon véleményekhez, hogy melyik illat, melyik évszakban viselhető, akkor az ANSA POUR egy több évszakos illatnak mondható, mivel az édes vonalak csak enyhén, egyáltalán nem túlzóan jelennek meg, így a melegebb időszakban is viselhető.

 

Az ANSA POUR parfüm viselhető nappal, éjszaka, egyedi alkalmakkor, vagy teljesen átlagos napokon is.

 

Egyetlen területet biztosan ki tudnánk zárni, ahol nem a legideálisabb ez az illat, az pedig a sportolás. Az ANSA POUR alapvetően nem egy sportos illat, bár mint a fentiekben írtuk, mindenki saját ízlése dönti el, hogy egy adott illatot mikor és hol használ.

 

Az ANSA POUR Eau de Parfum minőségéből adódó tartóssága, valamint az illat eleganciája alapján egy jóval magasabb árkategóriába is besorolható lenne, de most az első saját márkás illataink között egy olyan unisex illatot is szerettünk volna, ami kedvező áron vásárolható.

 

Figyelem! A termék címkéje változott, a háttér fő színe fehér lett, a képet hamarosan cseréljük! A parfüm illatában természetesen nem történt változás!

 

Parfüm minőség: EDP

 

Gyártási szám: 00000-189 

 

Figyelem! Az POUR parfüm dobozának alap színe jelenleg matt fekete,  ami egyébként elegánsabb megjelenést biztosít! A termék képét hamarosan cseréljük!

 

Az Általános Szerződési Feltételekben felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, rendelése leadása előtt az ÁSZF elolvasásával részletesen tájékozódjon.

Adatok
Cikkszám
ANSA-81
Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (2 vélemény)
(1)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Madarász József
2023.04.16
A lemoshatatlan!
Nagyon tartós és intenzív illat! Szeretem! :)
Mèszáros Tamás
2023.01.10
Ma megkaptuk az illatmintákat.Kipróbáltunk az új illatokból női /fèrfi /unisex-ből 6db-ot .Nálunk ez az illat lett az utolsó.Nem rossz de most ő lett a leggyengèbb láncszem.