ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
7 790 Ft

ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm

ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm

Egységár 50 ml-s kiszerelés tekintetében:  156 Ft/ml

Az ANSA újabb férfi illatát szeretnénk bemutatni, ami az ANSA TRAVEL parfüm. A TRAVEL egy olyan illat, mely ötvözi az édeskés kókuszos vaníliás illatot és a citrusosságot.

Raktáron
7 790 Ft
Részletek

Az ANSA TRAVEL parfümmel kapcsolatban sokat gondolkoztunk, hogy legyen-e kifejezetten erős édes illat, vagy inkább citrusos illat, de végül úgy döntöttünk, hogy miért ne lehetne egy olyan illatot kínálni, ami édeskés, de ugyanakkor citrusosságot is ad.

 

Ezen vonalon haladva került a kínálatunkba az ANSA TRAVEL férfi parfüm, melynek neve TRAVEL, vagyis utazás, tehát utazás az édes és a citrosus illatok világába, mindezt egy parfümben.

 

Az ANSA TRAVEL egy olyan férfi parfüm, amiben a fiatalok korosztályától kezdve, az idősebb férfiak korosztályáig mindenki megtalálhatja magának azt az illatot, melyet hosszú távon szeretni fog.

 

Az ANSA TRAVEL parfüm ötvözi nekünk a bergamott, a tonkabab és az édeskés vaníliás kókuszos illatok finom aromáját úgy, hogy az illatok összeolvadva egy hihetetlenül kellemes illatot alkotnak.  

 

Akik szeretik az édeskés, enyhén citrusos illatokat, ők ne keressenek tovább, mert az ANSA TRAVEL illatvilága mindezt megadhatja számukra.

 

Figyelem! A termék címkéje változott, a háttér fő színe fehér lett, a képet hamarosan cseréljük! A parfüm illatában természetesen nem történt változás!

 

Parfüm minőség: EDP

 

Gyártási szám: 00000-198

 

Az Általános Szerződési Feltételekben felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, rendelése leadása előtt az ÁSZF elolvasásával részletesen tájékozódjon.

Adatok
Cikkszám
ANSA-106
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.3 (4 vélemény)
(2)
(1)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Frankovics Norbert
2024.02.09
Nagyon jó illata van!!
Sajnon a csalódásom az hogy 2,5óra után alig lehet érezni
Nincs meg a tömény tartóssága 7-8oran keresztül
Kovács János
2023.09.12
Nem igazán kedveltem eddig az édes friss illatokat, de ez a most egy pozitív csalódás volt.
Deák-Sala András
2023.05.05
Első benyomás:
édeskés, kókuszos, de nem émelyítő. Picit a fehér csokira emlékeztet az illata, a bountyhoz hasonlítanám . Friss illatjegyek nem engedik mélyre az illatot, megmarad egy világos szinten, tiszta, friss hatást kelt. Hasonlít a női Lavanilla Coconut parfümre, annyi különbséggel, hogy a citrusok miatt inkább hajaz a férfi oldalra. Nem gely, édes, nem émelyít, kellemesen finom, kifinomult, inkább a kókusz dominál, mintsem az édesebb vanilia. Nagy melegben véleményem szerint nem túl előnyős az intenzitása végett, viszont hűvösben, este, kicsit elegánsabb megjelenéshez tökéletesen el tudom képzelni. Szerintem nőkön is megállja a helyét, nőkön is leteszteltem már, teljesen jó a vetítése.
Saját bőrömön tapasztalat (picit szárazabb):
Fújása szép, nem folyós, a porlasztó nem adagol nagyon sokat. Szép olajos permetfelületet hagy a kezemen, nem illik gyorsan.
Nyitásban elsőre citrusos, kicsit fűszeres, Mellette kellően lágy, alig kivehető az édes. Ahogy telik az idő, úgy kezdenek háttérbe kerülni a frissítő illatjegyek és ezzel egy időben jelenik meg a kókusz, ez kb fújástól számítva 10 perc, majd a kókusz megjelenése után lassan a vanília, de csak szolidan, pont annyira, hogy ne legyen túl émelyítő. Meglehetősen világos illat, szép arányban van a mély, sötétítő édes, és a világosságát adó citrusos fűszer, tiszta, ápolt érzést kelt. Két illatjelleg miatt (édes-citrusos) meglehetősen egyedi, tartós, kifinomult, mégis a kókusz a domináns, a frissesség megtartása mellet.
Intenzitása: 8/10
Egyediség: 8/10
Tartósság: 4 óra, utána bőr közeli, max 6-7 óra (az én bőrömön)+fürdés után is érezhető
Megjelenés: 9/10
Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, aki szereti a fent említett illatvilágot, annak egy kiváló választás lehet!
Mèszáros Tamás
2023.01.10
Gratulálunk ez egy jó illat.