ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA VERY EDP férfi parfüm
ANSA VERY EDP férfi parfüm
7 790 Ft

ANSA VERY EDP férfi parfüm

ANSA VERY EDP férfi parfüm
ANSA VERY EDP férfi parfüm
ANSA VERY EDP férfi parfüm
ANSA VERY EDP férfi parfüm

Egységár 50 ml-s kiszerelés tekintetében: 156 Ft/ml

Az ANSA Very férfi parfüm egy édeskés, a nap bármelyik szakában használható férfi parfüm. Az ANSA Very parfümben meghatározó illatjegy a borostyán és a vanília.

Raktáron
7 790 Ft
Részletek

Az ANSA Very parfümben azonban további illatjegyek is jelen vannak, így az igen népszerű bergamott,  borostyán és az enyhén frissítő mandarin is.

 

Az ANSA Very parfüm illatjegyei között ugyan felfedezhető a bergamott  és a mandarin is, mely illatjegyek azonban nem a citrusosság irányába viszik el parfüm illatát, hanem az alap, édes vanília illatot tartják a megfelelő határok között, így az illatkompozíció egy nem túlzottan édes, se nem túlzottan citrusos illat.  

 

A Very -t inkább a karakteres illatok közé sorolnánk, már kifújáskor is érezhető, hogy nem egy lágy, hanem egy erősebb, bár mégis egy kellemes illatról van szó.  

 

A Very illatjegyei között enyhén felfedezhető még a bors és a kardamon illatjegyei is.

 

Kinek ajánljuk az ANSA Very férfi parfümöt?

 

Azon férfiaknak, akik szeretik az édeskés illatokat, melyeknek a vanília az alap, fő illatjegye.

 

Parfüm minőség: EDP

 

Gyártási szám: 00000-191

 

Figyelem! A Very parfüm dobozának alap színe jelenleg matt fekete,  ami egyébként elegánsabb megjelenést biztosít! A termék képét hamarosan cseréljük!

Figyelem! A termék címkéje változott, a háttér fő színe fehér lett, a képet hamarosan cseréljük! A parfüm illatában természetesen nem történt változás!

 

Az Általános Szerződési Feltételekben felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, rendelése leadása előtt az ÁSZF elolvasásával részletesen tájékozódjon.

Adatok
Cikkszám
ANSA-104
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Szabolcsi Mihály
2024.06.07
Nagyon jó illat! Akit kérdeztem mindenkinek tetszett, vakon vásárolható!
Rajtam nem tartós sajnos De ettől függetlenül fogok venni belőle, mert az illat kárpótol
Bognár Béla
2023.11.01
Az ANSA Very egy édeskés, borostyános, vaníliás parfüm, bergamottal, mandarinnal, kardamommal, borssal. Nem túl édes és nem túl citrusos, karakteres indulással. Felszáradás után számomra egy enyhén, kellemesen púderos, kicsit édes illat jelenik meg a vanília okán, ami nagyon finommá teszi. A vetítése az én bőrömön átlagos, utána fokozatosan bőrközelivé válik. Tartóssága rajtam szintén átlagos, 5-6 óra között van. Nagyon jó minőségű illat, ami magadra fújva, használva, egy árkategóriával magasabb érzetet ad. Ár/minőség szempontjából is ez egy kiváló parfüm. Illat: 10/10 Intenzitás erőssége: 8.5/10 Intenzitás ideje: 8.5/10 Tartósság: 9/10. A fentiek az én személyes véleményem, saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő véleménye lehet.
Mèszáros Tamás
2023.01.10
Gratulálunk számunkra ez egy jó illat.