ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Aventus illatvilágú parfümolaj
Creed Aventus illatvilágú férfi parfümolaj
11 990 Ft

Creed Aventus illatvilágú férfi parfümolaj

Aventus illatvilágú parfümolaj
Aventus illatvilágú parfümolaj

A kínálatunkban lévő népszerű Creed Aventus férfi parfüm alternatívájának parümolaj változata!

Raktáron
11 990 Ft
Részletek

Creed Aventus férfi parfüm illatjegyei

  • Alap: borostyán, moha, pézsma, vanília
  • Fej: alma, ananász, bergamott, feketeribizli
  • Szív: jázmin, nyír, pacsuli, rózsa
  • Illatfajta: chypre, gyümölcsös

 

Termék neve: ANSA AVENT

 

A parfümolaj használati része, tehát ahol az olaj felkenésre kerül a bőrre, fém golyós.

 

A parfümolaj vásárlásakor vegye figyelembe, hogy a parfümmel ellenétben, az olajat a bőrére viszi fel kisebb felületre „kenéssel” és nem szórt fújással, így az a ruházatára nem kerül, tehát a parfüm így „illatfelhősebb”, tekintve, hogy az nagyobb felülettel érintkezik a fújások okán. Viszont a parfüm tartóssága nyilván elmarad a parfümolaj tartósságától.

Minél nagyobb felületre és minél több helyre viszi fel a parfümolajat, annál nagyobb lesz az az illatfelhő, ami körülveszi a használót.

Nem ajánljuk a parfümolajt olyan felhasználóknak, akik pl. a nyak a részre egy-egy kenéssel kb. 1-1 cm felületet olajoznak, mert akkor nem fogják elérni a kellő hatást, ilyen csekély mennyiség felvitel estén nincs értelme a parfümolaj használatnak, mert szinte olaj sem kerül a bőrfelültre.

 

Az egy tévhit a parfümolajokkal kapcsolatban, hogy egyszer-kétszer épp csak hozzáérintem az olajozó felületet a bőrhöz és azonnal több méteres illatfelhő vesz majd körül. Ez utóbbi felhasználással nyilván a 10 ml parfümolaj akár egy-két évig is elég lehet, de akkor csak azt mondhatja el a használó, hogy igen, van parfümolajom, de valójában nem használja ki az abban lévő lehetőséget, tehát a mi véleményünk szerint az utóbb említett használattal nem érdemes a parfümolaj vásárlásra.

 

Javasoljuk, hogy ha a parfümolajból szeretne vásárolni, akkor elsődlegesen illatmintával teszteljen. Az 1 ml-es illatminta elegendő ahhoz, hogy le tudja tesztelni azt, hogy mekkora mennyiséget kell felvinni a bőrfelületre és az alapján már el tudja dönteni, hogy önnek a 10 ml-s kiszerelést megéri-e, gazdaságos-e megvásárolnia.

 

A parfümolaj használatakor vegye figyelembe, hogy az adagoló rész (fém golyó) minél erősebben érintkezik az olajozni kívánt felülettel, annál jobban elzáródik, mivel maga a golyó rész lenyomása szolgál az adagoló nyílás zárására. Ebből adódóan elsőként célszerű pl. a kezén tesztelni az adagolást, ahol láthatja majd, hogy milyen erősségű görgetéssel, milyen mennyiség kerül fel a bőrfelületre.

A leírtak alapján ügyeljen arra, hogy miután a parfümolaj már nincs használatban, a fekete kupak részt  csavarja vissza az üvegre, mivel a kupak belső részében lévő műanyag felület szorítja a fém golyót az adagoló nyílásra. Tehát, ha a műanyag kupakot nem helyezi vissza, vagy nem csavarja ütközésig a helyére, abban az esetben az olaj szivároghat, illetve illatvesztéssel is járhat.  

 

Az Általános Szerződési Feltételekben, továbbá a GY.I.K. rovatunkban is felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, a megjelölt oldalakon rendelése leadása előtt részletesen tájékozódjon.

Adatok
Cikkszám
ANSA-161
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek