ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Mademoiselle női parfüm
Chanel Coco Mademoiselle női parfüm alternatívája EDT/EDP
4 190 Ft

Chanel Coco Mademoiselle női parfüm alternatívája EDT/EDP

Egységár: 50 ml-s EDP verzió esetén 112 Ft/ml, 50 ml-s EDT verzió esetén 84 Ft/ml.

A Chanel Coco Mademoiselle női parfüm alternatívája már a jobb minőségű, saját márkás ANSA Parfüm változatban vásárolható!

A Chanel Coco Mademoiselle női parfüm alternatív illata 50 ml-es kiszerelésben vásárolható.

Raktáron
4 190 Ft
Részletek

A Chanel Coco Mademoiselle női parfümről

 

Az elmúl években számtalan ember találkozott már a Chanel Coco Mademoiselle női parfümmel, akár használóként, akár csak az utcán megérezve a parfüm illatát, bár akkor még lehet nem is tudatosult, hogy melyik női parfümmárkára jellemző ez az illat.

 

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Chanel a Mademoiselle parfüm illatával valami olyasmit alkotott, ami a megszokott parfüm illatvilágoktól eltérő.

 

A Chanel Coco Mademoiselle női parfüm illatra alapvetően jellemző „ magával ragadó szexi érzéki alkotás, a citrusosság okozta fanyarságot tökéletesen kiegészítik az erőteljes virágos jegyek, mindemellett finom édes illat”.

 

Beszélhetnénk az illatjegyekről, melyek:

 

Chanel Coco Mademoiselle illatjegyek

 

  • alap: fehér pézsma, Opoponax, tonkabab, pacsuli, vanília, vetivérfű
  • fej: bergamott, mandarin, narancs, narancsfa virága
  • Szív : ylang-ylang, jázmin, mimóza, rózsa,

 

Ez sokat elmondhat a Medemoiselle parfümről, de valójában, hogy melyik összetevőből pontosan mennyit kaphatott ez a parfüm és, hogy melyik illatra mi a jellemző, hogyan született meg ez a tökéletes illat, az viszont már ennél a parfümnél teljesen mindegy.

 

Elegendő, ha annyit tudunk, hogy a 2000-es évek elejétől számtalan nő kedvencévé vált a Mademoiselle parfüm illata, és minden bizonnyal számtalan férfi tekintete irányult arra a nőre, aki  Chanel Coco Mademoiselle parfümöt viselte.

 

A Mademoiselle parfüm illata egy dekoratív, tökéletes megjelenéssel rendelkező nő képét rajzolja ki, magabiztosságot és szépséget tükröz.

 

A Chanel Coco Mademoiselle női parfüm a mai napig az egyik legkeresettebb parfümök közt szerepel, de sajnos sokak számára az ára miatt nem teszi lehetővé a mindennapos használatát.

 

Kínálatunkban a Chanel Coco Mademoiselle női parfüm alternatív illata is elérhető, melynek illatjegyei nagyon jó egyezést mutatnak, illetve tartósság tekintetében sem lehet panaszunk.

 

Nyilván nem vitatjuk, hogy az eredeti Chanel Coco Mademoiselle parfüm többet adhat használójának, de vannak, akik annak megvásárlását nem engedheti meg maguknak, vagy egyszerűen szeretik az illatot, de nem adnak ki közel  50 ezer Ft-ot egy parfümért. Nekik ajánljuk ezen megközelítésben az emíltett alternatív illatot.

 

Melyik korosztálynak ajánlott a Chanel Coco Mademoiselle női parfüm?

 

Egyesek véleménye szerint a Chanel Coco Mademoiselle illata inkább középkorosztály, vagy feletti nők illata, amit azonban mi vitatunk.  

 

A Chanel Mademoiselle női parfüm, mint már említettük egy dekoratív, magabiztos nő képét tükrözi egyedi illatvilágával.

 

Nem gondoljuk, hogy egy kb. 20-25 év közötti nő ezeket a jellemzőket mellékesnek tartja, így semmi kép sem jelenthető ki, hogy ezt az illatot 30 éves kor alatt nem viselhetik.

 

Ebben az illatban megvan a fiatalosság, a lendületesség, tehát korosztálytól függetlenül használható.

 

Egy tökéletesen megalkotott illat, az igazi nőiesség, szépség megtestesítője.

 

Az inkább idősebb korosztályhoz illő Chanel parfümök közül a Chanel N°5 női parfmöt sorolnánk.  

 

Az ANSA parfümök természetesen már dobozos csomagolásban kerülnek értékesítésre, így ajándéknak is tökéletesek.

Parfüm minőség: EDT/EDP

A termékkép illusztráció! Minden illat üvegén természetesen a rá vonatkozó, az engedélyeztetési eljárás során kapott leírás és fantázianév kerül feltüntetésre. Az 50 ml-s parfüm üvegének színe sötétkék, a fényhatások miatt az világosabbnak tűnik a képen.

 

Termék neve: ANSA MADEMOISELLE

 

Az Általános Szerződési Feltételekben, továbbá a GY.I.K. rovatunkban is felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, a megjelölt oldalakon rendelése leadása előtt részletesen tájékozódjon!

 

 

Parfümjeinkről  valamint az „alternatív illat” kifejezésről  az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:

 

Gyakran ismétlődő kérdések a kimért parfümökről

 

Adatok
Cikkszám
ANSA-02
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek