ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Invictus parfümös üveg narancssárga újratölthető másolata

Egyedi megjelenésű újratölthető parfümös üveg fényes narancssárgás színben, kifejezetten ínyenceknek. A parfümös üveg a Paco Rabanne Invictus parfüm üvegének jól sikerült másolata.

Nincs raktáron
2 800 Ft
Részletek

A parfümös üveg formatervezése tökéletes, kellemese kézbe illő, valóban olyan megjelenést biztosít, ami magára vonzza a tekinteteket.

A parfümös üveg felső részre egyszerűen lehúzható, ami alatt található a pumpa rész. A parfüm  pumparészét egyszerűen csak csavarjuk le és máris elhelyezhetjük a parfümös üvegben a kedvenc parfümünket.

Ez a parfümös üveg elsősorban a férfiakhoz áll közelebb, de egyes színárnyalatai, pl. a ez fényes narancssárga szín uniszexnek is mondható.

 

Invictus parfümös üveg újratölthető másolatának jellemzői

 

  • Anyaga üveg és műanyag
  • Kapacitása 30 ml
  • Színe fényes narancssárgás
  • doboz nélkül

 

A kép illusztráció, az ár a képen látható 1 db fényes narancssárgás újratölthető üvegre vonatkozik.  

Mivel színezett üvegről van szó, ezért az első kifújáskor ellenőrizze, hogy az Ön által használt parfüm nem oldotta-e fel a színt. Nem volt még ezzel soha probléma, de színezett üvegeknél ezt javasoljuk, mert éretelmszerűen nem tudonuk minden üveget tesztelni, így felelősséget sem tudunk emiatt vállalni. 

Eddig egy alkalommal találkoztunk ezzel a problémával, érhetetlenül az üveget belül is színezte a gyártó. Azt a problémás parfümös üveget ki sem tettük a kínálatunkba.

 

Adatok
Cikkszám
PA34
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!