ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Illathoroszkóp, Halak, Kos, Bika

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2019.01.06 14:53
Illathoroszkóp, Halak, Kos, Bika

Illathoroszkóp, Halak, Kos, Bika csillagjegyek

                 

 

Halak (FEBRUÁR 21-MÁRCIUS 20.)

Illathoroszkóp - HalakA Halak csillagjegy szülöttei nagyon érzelmesek és álmodozóak. Hűségesek, szelídek, valamint nagy zenei tehetséggel lettek megáldva, rendkívül nagy ritmusérzéküknek köszönhetően művészeti életben megállják a helyüket. Ha parfüm választásról esik szó a halak a friss, vizes jellegű parfümöket részesítik előnyben. BVlgari-Crystalline parfümjének kifinomult, harmónikus illata igazán kifejezi a halak nők tisztaságát, személyiségét. A Halak nők nem töprengenek órákig azon, hogy milyen parfüm illik hozzájuk, egyszerűen hagyják, hogy átjárják az illatjegyek és ebbe a mámorba belemerülve már el is döntik, hogy az adott illat megfelel-e számukra vagy sem.  Elizabeth Arden Green Tea Lavender virágos-aromás illatjegyeivel frissességet ad viselőjének, levendulás jegyével nyugtatólag hat, békét és optimizmust sugározva ezzel a csillagjegy szülöttjeinek.

A halak férfiak női társaikhoz hasonlóan nagyon érzelmesek, álmodozóak, és sokszor befolyásolhatóak is. A művészvilágban ők is kitűnően megállják a helyüket. Versace-Pour Homme parfüm aromás-páfrányos illatjegyei miatt tökéletes választás lehet a finomabb illatokat előnyben részesítő halak csillagjegyű férfiaknak. Mágikus-érzéki illatával a fűszeres-orientális illatjegyekkel rendelkező Davidoff Hot Water alternatív illatát ajánlja az érzékeny  halak férfiak számára, akik ezzel a fűszeres, erotikus illattal mindenkit levehetnek a lábukról.

 

KOS (MÁRCIUS 21-ÁPRILIS 19.)

Illathoroszkóp - Kos

A kos csillagjegy szülötteiről elmondható, hogy nagyon határozottak, robbanékonyak, cselekedeteik sokszor ösztönösek. A kos nők mindig kiállnak döntéseik mellett, nagyon nehezen vagy egyáltalán nem befolyásolhatóak. Bár kívülről megközelíthetetlennek tűnnek, belül arra vágynak, hogy egy érzékeny társ álljon mellettük.

Parfümválasztásban a határozottsága miatt a virágos, púderes illatok nem jöhetnek szóba a kos nőknél. Határozottsága miatt, mint mondtuk a kos nőket nem igazán lehet befolyásolni, mégis a Gucci-Rush parfüm alternatíváját megpróbáljuk figyelmükbe ajánlani. Fás-virágos illatcsaládjával ezen parfüm alternatívája elnyerheti a magabiztos kos nők tetszését. Ez az érzékien erotikus illat a megközelíthetetlen kos hölgyeket még vonzóbbá teszi. 

A kos férfiak temperamentumosak, aktívak és keményfejűek, így parfümválasztásban is a dinamikus, lendületes illatjegyek állnak hozzájuk közelebb. Robbanékony természetéből adódóan szinte állandóan csatákat vív a környezetében élőkkel, így a fás illatjeggyel is rendelkező Dior-Fahrenheit parfümjének alternatív illatát nyugodtan kipróbálhatja, melyet eleve a kemény külsejű, de érzékeny belsővel rendelkező férfiaknak terveztek. A saját stílussal rendelkező kos férfiak nem nyúlhatnak mellé a BVlgari - Man In Black illatának kipróbálásakor, mivel a fűszeres-rumos fej illatot megérezve egyből behódolnak a jegy szülötteinek, így már azt az eleve elrendeltetett harcot sem kell  megvívniuk, győztesként lép be akárhol is kelljen megjelennie.   

 

BIKA (ÁPRILIS 20-Május 19)

Illathoroszkóp - BikaA bika csillagjegy női képviselői igazán szenvedélyes természetűek. Hitvallásuk, hogy a változás gyönyörködtet. A bika hölgyek szeretnek mindent, ami nem hétköznapi és csillogó. Környezetük számára nyugodtnak és felszabadultnak tűnnek, ugyanakkor gyakran önfejűek és makacsak is tudnak lenni.

A bika nők az olyan érzéki illatokhoz vonzódnak, mellyel szenvedélyes természetüket még jobban előtérbe tudják helyezni. A Cacharel-Amor Amor parfümjének érzéki és nőies illatával mindenki érdeklődését garantáltan fel tudják majd kelteni. A virágos-gyümölcsös illajegyével ez a parfüm méltán kapta a szerelem nevet. A bika hölgyek Christian Dior-J’adore parfümjének rendkívül nőies illatával egy nem mindennapi fényűző világban találhatják magukat.

A rendkívül igényes bika férfiak is szeretik a luxust és a harmóniát. Van egyfajta romantikus beállítottságuk, mellyel a művészvilágban ki tudnak teljesülni. Az érzéki bika férfi a lágy, de érzéki parfümök illatjegyeivel fokozhatja csábító vonzerejét. Parfüm Webáruházunk kínálatában is megtalálható a modern kor férfijének készült Armani-Code parfümjének alternatív illata, mely a bika csillagjegyű férfiak számára a csábítás remek eszközeként szolgálhat. Nem feledkezhetünk meg ezen csillagjegy szülötteinél Dior Sauvage.

Hamarosan jelentkezünk a következő három - Ikrek, Rák, Oroszlán - csillagjeggyel és megnézzük, hogy vajon milyen parfüm illatot javasolnak az érintetteknek.

Üdvözlettel: