ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Illathoroszkóp, Ikrek, Rák, Oroszlán

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2019.09.04 17:58
Illathoroszkóp, Ikrek, Rák, Oroszlán

Illathoroszkóp, Ikrek, Rák, Oroszlán csillagjegyek

 

Ikrek (május 21-június 21.)

      


Ikrek illathoroszkópjaAz ikrek nő egy olyan kissé kíváncsi személyiség, aki imád a társaság középpontjába lenni, ahol állandó figyelmet megkövetelve társai csüngenek szavain. Vibráló egyéniségükhöz mindig valami új, friss illat az igazán tökéletes választás.  Az Ikrek hölgyek ugyanakkor kissé bizonytalanok is, ami megfigyelhető a parfümválasztásukban. Sok időnek kell ahhoz eltelni, hogy megtalálja a számára tökéletes illatot, mely nem sokáig lesz az, mivel kísérletező kedve újabb és újabb illatok irányába hajtja. Az ikrek nők társaságában nem igazán unatkozhatunk, üdeségéhez a könnyű, friss, virágos illatjegyű parfümök állnak közel.

Kitűnő választás lehet az ikrek hölgyek számára a Parfüm Webáruházunkban is megtalálható volt korábban az Elizabeth Arden-Green Tea Levander, Christian Dior - J’ador, vagy Chloé - Chloé parfümje.

Ezen illatok méltán tükrözik az ikrek hölgyek személyiségét, mellyel energiájukat, pajkosságukat másokkal is megoszthatják. 

 

Az ikrek férfiakról elmondható, hogy igazán élénk, vicces személyiségek, akiknek nagyon sok barátjuk van. Hajlamosak arra, hogy néha szétszórtan viselkedjenek, így egy olyan társ kell nekik, aki helyén tudja kezelni az ikrek férfi személyiségéből fakadó változékony hangulatát.

Az ikrek férfiak a személyiségükből fakadóan az olyan élénk illatokat szeretik, mint a Prada – Luna Rossa parfüm alternatívája, mely aromás és egyben fanyar frissességével fejezi ki e pezsdítő csillagjegy férfi szülöttjét.  Tökéletes választás lehet még az ikrek férfiak számára Carolina Herrera-212 VIP Men parfümjének alternatívája, mellyel az egyébként is lendületes, energikus és ellenállhatatlan egyéniségükre mindenki felfigyel.
 

Rák (június 22-július 22.)

 

illathoroszkóp, rák csillagjegyűekA Rák csillagjegy női képviselői amennyire szeszélyesek, annyira családcentrikusak is. Gyakran álmodoznak a biztonságról és az örökkévaló szerelemről, igazi romantikus lelkek.  A rák hölgyek érzékenységéhez a romantikus, virágos illatok állnak igazán közel.

A Versace-Bright Crystal parfüm letisztult finom, nőies illatával a rák hölgyek részére tökéletes választás. Virágos-gyümölcsös illatcsaládjával tükrözi e csillagjegy szülötteinek romantikus alkatát.  

 

A Rák férfiak választását is jelentősen befolyásolják érzelmei, hangulatai. Általában kedvelik a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával. A Chanel - Allure Homme Sport parfümjének alternatív csábító illata tökéletesen illik a rák férfiak érzékiséghez. Meg kell említenünk a Dolce and Gabbana - The One illatának alternatíváját, mely a 21. századi vonzó és elegáns férfiak számára készült. A rák férfiak ezen illattal a társaság középpontjaivá válhatnak bárhol is kelljen megjelenniük.
 

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

 

Illathoroszkóp, oroszlán csillagjegyűekAz Oroszlán csillagjegy női képviselői nem vetik meg az eleganciát és a luxust, éppen ezért náluk nem számíthatunk arra, hogy „tömegillatot” viselnek. Az oroszlán nőknek a figyelemfelkeltő parfümök azok, melyekkel igazán kifejezhetik magukat. Kimért Parfüm Webáruházunkban az oroszlán hölgyek számára megtalálható a Thierry Mugler-Alien parfüm alternatív illata, mely biztosítja számukra az igazi egyediséget.

 

Az Oroszlán férfiak női társaikhoz hasonlóan imádják a fényűzést. Az olyan kifinomult illatokkal hódítanak, melyek energiát ugyanakkor ellenállhatatlanságot is sugároznak. Ők sem elégednek meg a hétköznapi illatokkal, a fás-aromás illatjegyekkel rendelkező parfümök számukra  a tökéletes választás.  Akár a magabiztos oroszlán férfiak számára is tervezhették volna a Hugo Boss-Boss Bottled Night parfümjét, melynek fás-aromás illatcsaládja igazán jó választás lehet e csillagjegy szülötteinek.