ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Illathoroszkóp, Szűz, Mérleg, Skorpió

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2019.09.04 17:58
Illathoroszkóp, Szűz, Mérleg, Skorpió

Illathoroszkóp, Szűz, Mérleg, Skorpió csillagjegyek

Szűz (augusztus 24-szeptember 22.)

   


Szűz csillagjegyűek illathoroszkópja

A szűz hölgyek diszkrét jellemvonásuk miatt nem igazán kedvelik az erős parfümöket, sokkal inkább az egyszerű, nem túl hivalkodó, finom illatok azok, melyek kifejezik e csillagjegy női szülötteit.  A szűz nők nagyon rendszeretőek, sok energiát fektetnek abba, hogy környezetük a lehető legpraktikusabb elrendezésű legyen, akár az otthonukról akár a munkahelyükről van szó.

A BVlgary divatház Crystalline illetve Coral parfümjének a szűz hölgyek számára jó választás lehet, mivel mind a két parfüm illatjegyei azt a tisztaságot árasztják, melyet a kifinomult ízléssel rendelkező szűzek elvárnak a parfümjük kiválasztásakor. Ezen parfümök érzékiségükkel növelik használójuk szépségét, amelyhez egyrészről a lótuszvirág, a bambusz.

 

A szűz férfiak jellemvonásáról is a rend szeretete és a pontosság mondható el. A szűz férfiakat minden érdekli, sok mindenhez tudnak hozzászólni, józan ítélőképességüket társaik imádják. E csillagjegy férfi szülöttei a friss, eredeti illatokat kedvelik, így részükre Parfüm Webáruházunk a Paco Rabanne – Invictus parfümjének alternatív illatát ajánljuk, mely rendkívül energikus és friss illatával magával ragadja nem csak használóját, hanem környezetét is. Erőteljes babérlevél, grapefruithéj, tengeri aromás illatjegyeivel a szűz férfiakat még több magabiztossággal ruházza fel.   

 


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

 

 

illathoroszkóp, mérleg csillagjegyűek

A Mérleg csillagjegy hölgy tagjainak nagyon jó az ízlése, mindennapokban az eleganciát hírdetik, mely ezáltal nem csak a ruhatárukban hanem parfümhasználatukban is megmutatkozik. A mérleg nők nagyon barátságosak, aprólékosan válogatják meg maguk körül még a használati tárgyaikat is. Kifinomultak, bájosak és kreatívak. Alapvetően a virágos parfüm illatok vonzák e csillagjegy szülötteit, melyeket használva boldogsággal töltődnek fel, de parfümhasználatukban megjelennek a csábító, érzékeny illatjegyek is.

A csábító mérleg hölgyek számára kínálja Parfüm Webáruházunk a Lancome – La Vie Est Belle parfüm alternatív illatát, mely finom vattacukros illatával bódítóan öleli körbe használóját. A gyümölcsös-virágos illat a fekete ribizli, jázmin, körte, tonkabab, vanilia, praliné illatjegyektől olyan kifinomult eleganciát sugároznak, mellyel mindenkit levesznek a lábukról, bárhol kelljen megjelennie a mérleg hölgyeknek.

 

A mérleg férfiak igazán művelt, megfontolt egyéniségek. Szeretik a romantikát, a flörtöt és élvezik az életet. Személyigésük megmutatkozik a parfümválasztásban is, mivel a mérleg férfiak inkább nem tudnak egy parfümnél megmaradnia, mivel élvezik a parfümök sokoldalúságát, a rengeteg kínálatot. A mérleg férfiak fürdőszoba polcán mindig több parfüm is megtalálható egyszerre, hogy aktuális hangulatához kedvére válogathasson közülük. 

A Versace - Pour Homme parfüm citrusos - aromás illata a mérleg férfiak egyik nagy kedvence lehet, mivel mindaz a hódító frissesség benne van ebben az illattengerben, mellyel az eleganciájukról híres mérleg férfiak a társaság középpontjába kerülhetnek. A visszafogott eleganciájáról híres Hugo Boss - Boss Bottled Night alternatív parfümje szintén remek választás lehet az elbűvölően sármos mérleg férfiak számára. Az aromás-rusztikus parfüm a citrusfélékkel kiegészítve az év bármely évszakában megállja a helyét a mérleg csillagjegyűek parfümlistáján.


 

Skorpió (október 23.-november 22.)

 

 

Illathoroszkóp, skorpió csillagjegyűek

A skorpió jegyben született hölgyek imádják a rejtélyeket, melyeket tűzön-vízen át igyekeznek megoldani. A titkok megismerőjeként is jellemezhetnénk a skorpió nőket, akik viszont nem szívesen árulnak el magukról sokmindent. A skorpió nők magabiztosak, szenvedélyesek, és a szenvedélyesség a parfümjeikben is megmutatkozik. Elsősorban a bódító illatokat kedvelik, melyek titokzatosan körbeölelik őket viselésükkor, így igyekezve még ellenállhatatlanabbá tűnni. A csábítóan nőies skorpió hölgyeknek mindenképpen érdemes kipróbálni a Dior –Hynotic Poison parfümjét, mely édes, mandulás-vaniliás illatjegyeivel mindenkit elbódít maga körül. Érzéki, titokzatos illatával a Chanel-Allure parfüm alternatívája is a hódító skorpió nők kedvence lehet. Egyedi illatvilágával a skorpió hölgyek személyiségének kettősségét (titokzatos ugyanakkor szenvedélyes) remekül kifejezi ez a parfüm. Finom vaníliás illatát egyfajta üde, friss, virágos illat váltja, mely egész nap elkíséri.  

 

A skorpió férfiak szeretnek igazán uralkodni, mindent megtesznek, hogy elérjék amit elgondoltak. Nagyon jó megérzéseik vannak, sokan hallgatnak rájuk. A skorpió férfiak tele vannak tűzzel, szenvedéllyel, mely azért kicsit veszélyes is lehet néha. E csillagjegy férfi szülöttei tele vannak ellentmondásokkal is ugyanakkor, mely a parfümválasztásban is megmutatkozik. Az ellenállhatatlan skorpió férfiak csábítóan érzéki illatokat előszeretettel választják egy-egy hódítás sikere érdekében. Yves Saint Laurent- La Nuit de L’ Homme parfümje biztosan az első számú kedvenccé válik, mivel férfias, érzéki illatának senki sem tud ellenállni, mindenki a parfüm használójának közelébe szeretne kerülni.

 

ANSA Parfüm Webáruház