ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Következő szint az ANSA Parfümnél

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2023.04.25 21:35
Következő szint az ANSA Parfümnél

Az ANSA Parfüm tekintetében megszokhatták már, hogy folyamatosan fejlesztünk úgy, hogy a közel 10 éves tapasztalatainkat kamatoztatjuk.

Az eddigiek során, így a közelmúltban megjelent egyedi illatainknál még külső parfümőr segítségét vettük igénybe, melyért tényleg köszönet jár, hiszen jó illatokat alkotott meg számunkra.

Az elmúlt  években azonban mi folyamatosan fejlesztettünk, tanultunk és eljutottunk arra a pontra, hogy sikerült elsajátítani a parfüm illatok kifejlesztését. Több illatot fejlesztettünk és a közvetlen környezetünkben nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, mikor teszt csíkon bemutattuk azokat az illatokat, melyeket saját magunknak fejlesztettünk a nulláról indulva. Ezek az illatok természetesen nem kerültek kereskedelmi forgalomba, mivel ezek nyilván csak az elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat megszerzésére irányultak.

Jelenleg viszont már a megszerzett tudással és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden, a parfümfejlesztéshez szükséges eszközzel és véleményünk szerint tudással rendelkezünk ahhoz, hogy saját laboratóriumi eszközök segítségével olyan illatokat fejlesszünk, melyekről nyugodt szívvel ki lehet majd jelenteni, hogy azok kizárólagosan az ANSA Parfüm fejlesztései, saját parfümőri termék és nem egy külső parfümőr alkotásai.

 

Miért tartjuk fontosnak ezt a lépést?

 

A jelenlegi külsős parfümőrünkre egyetlen egy rossz szavunk sem lehet és továbbra is szeretnénk majd igénybe venni, ha jó illatokat fejleszt, azt szívesen bevezetjük majd.

Viszont amennyiben a nulláról indulva, mi magunk fejlesztünk illatokat, az egy egyedi, nem hétköznapi teljesítmény lesz.  Ezen túlmenően, nincs attól nagyobb elismerés, ha a mi magunk által fejlesztett illatok nyerik majd el a vásárlók tetszését. Ez az érzés nekünk közel sem lesz összehasonlítható azzal, ha más parfümőr készít nekünk illatokat és azokkal nyerjük el a vásárlók bizalmát.

Továbbá véleményünk szerint nem sok olyan parfümkereskedő van Magyarországon, aki ezt elmondhatja majd magáról, hogy konkrétan ilyen tudással, felszereltséggel rendelkezik, aki képes saját maga a jogszabályoknak megfelelően teljes recpetúrákat készíteni és az illatokat fejleszteni.  

 

A vásárló, hogyan tehet majd különbséget az ANSA Parfüm ténylegesen saját maga által fejlesztett illatai, és azon illatok között, melyek külsős parfümőr bevonásával készült?

 

Amint a mi magunk által fejlesztett illatok a kínálatunkban megjelennek, akkor minden, az egyedi illatok között szereplő termékek leírásánál ezt külön meg fogjuk jelölni tehát, hogy az ANSA Parfüm saját fejlesztése, vagy külsős parfümőr által alkotott illatról van szó, vagy külön kategóriát, de lehetséges, hogy egy új webáruházat hozunk létre a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Az ANSA saját parfümőri fejlesztései már a NICHE kategóriába lesznek sorolhatóak.

 

Azt továbbra is hangsúlyozzuk, hogy az eddig, a fejlődésünket segítő parfümőrt nem kívánjuk mellőzni, továbbra is szívesen fogjuk fogadni azon fejlesztéseit, mikor kiváló egyedi illatokat kínál fel számunkra és már most is vannak ismét olyan nagyszerű illatai, melyekre egyszerűen nem tudunk nemet mondani.

 

Bejegyzésünk végén szeretnénk válaszolni azon felmerült kérdésekre, hogy a kimért parfüm kategóriát megszüntetjük-e?

 

Szeretnénk eloszlatni ezeket az aggodalmakat, mivel jelenleg nincs ilyen tervünk, egyik percről a másikra nem hagyjuk cserben azokat a vásárlóinkat, akik ebben a kategóriában szeretnének vásárolni, és akik éveken át megtiszteltek minket bizalmukkal. Ebből adódóan nem tartjuk indokoltnak, hogy el kezdjék felhalmozni a kimért parfüm kategóriában lévő parfümöket.  Míg a külsős parfümőrünktől reális áron tudjuk beszerezni az utánzat illatokat, addig  nem tervezzük ezen kategória megszüntetését.