ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA GO EDP férfi parfüm

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.3 (3 vélemény)
(1)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bognár Béla
2023.11.01
Az ANSA Go ahogyan már előttem írták, egy határozott, világos, fás, fűszeres illat, borostyánnal, szantálfával, korianderrel, vaníliával, dohánnyal. Valóban van benne egy kicsi édeskés vonal, de ez tényleg nem egy édes illat. Ugyanakkor nem csípős, nem is túl fűszeres. Felszáradás után jelennek meg a kicsit édesebb illatjegyek. Vetítése az én bőrömön átlagos, utána sajnos tényleg viszonylag hamar bőrközelivé válik. Talán túlfújással ez valamennyire kezelhető lehet. Tartóssága rajtam szintén átlagos 5-6 óra között van. Jó minőségű, jó illat. Á/minőség szempontjából is ez egy jó parfüm. Illat: 9/10 Intenzitás erőssége: 8.5/10 Intenzitás ideje: 8.5/10 Tartósság: 9/10. A fentiek az én személyes véleményem a saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő véleménye lehet.
Deák-Sala András
2023.05.08
Első benyomás papírcsíkon :
Nagyon határozott illat, határozottan fűszeres, dinamikus, gazdag illat, rengeteg illatjegy megfigyelhető benne. Meglehetősen világos, fás, fűszeres, inkább orientális illat, a fűszerek aránya, kompozíciója egy határozott megjelenést ad, picit van egy keleties illat “beütése” (szegfű, szantálfa, kevés dohány), ez mellet a mandarin, vanília picit “felfrissíti” így egy jó dinamikát adva az illatnak. Véleményem szerint leginkább a Victor & Rolf Spicebomb illathoz hasonlítanám, viszont azzal ellentétben ez kevésbé savanykás, picit édeskésebb, szolidabb, nem “orrba vágóan” csípős és fűszeres, inkább kifinomultabb, bőrösebb, elegánsabb.

Illat a saját bőrömön:
Az illatot 3 fújással vittem fel, kb 8 centiméter távolságból. Maga a fújás szép, erős porlasztóval szépen kúp alakban fúj, nem folyik meg, nem “pisil” ha kevésbé erősen nyomom meg. Közvetlenül fújás után egy erős megjelenés fogad, leginkább a fejillatban a szegfű és a mandarin dominál, háttérben érzek egy kis fás beütést, elképzelhetően szantálfa. Az olajos felület viszonylag gyorsan felszárad, 20-25 perc után a szívillatban kezd visszafogottabbá válni a szegfű erős illata és inkább jelennek meg finomabb, picit édesebb, dohányosabb illatjegyek. Ahogy telik az idő, úgy az illat is szépen “fejlődik”, egyre harmonikusabb lesz az egész. Az én bőrömön megmarad a picit füstös, bőrös megjelenés, de ez mellett gyönyörűen érződik a mandarin és szantálfa, a háttérben pedig érzek egy nagyon kevés vaniliát ami elősegíti a domináns illatok megjelenését. Van viszont egy illatjegy (amit nem sikerült megtalálnom) ami picit savanyúan jelenik meg a bőrömön, talán a koriander, de ez nem biztos. Ettől függetlenül nekem egészen imponál maga az illat, kifejezetten tetszik ahogy az illat “fejlődik”, telik az idő és egyre kifinomultabbá válik. Ami még egy nagyon pici hiányosság lehet, hogy az illat valamiért a saját bőrömön nagyon hamar bőrközelivé válik (2 óra maximum de meglehetősen száraz a bőröm, illetve az édes illatok rajtam jobban megmaradnak, tartósabbak illetve jobban ki is emelkednek), egyébként maga az illat tartóssága jó, kb 7 óráig marad meg rajtam (kevésbé száraz bőrű személyeken ez több is lehet)

Intenzitás: 9/10
Egyediség: 8/10
Tartósság: 2 óra után rajtam bőrközeli, egyébként 7 óra után is szépen kivehető
Megjelenés, vetítés: 10/10 (nagyon tetszik a mandarin, szegfű dominanciája, játéka a bőrömön)
Azt az apró savanykás illatot rajtam leszámítva egy remek parfüm elegáns megjelenéshez, komolyságot és határozottságot sugall, nem éppen egy fiatalos, tini illatnak mondanám. Ajándék vásárlásra kíváló lehet felnőtt férfiaknak, évszaktól függetlenül szerintem tökéletesen működik. Ez egy erős illat, erős férfiaknak :)
nyári károly
2023.02.13
Egy sportos jó illat! Tartóssága is nagyon jó!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza