ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
17 990 Ft

ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)

ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)
ANSA PERFECT EDP UNISEX PARFÜM (DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT)

Egységár 50 ml-s kiszerelés tekintetében: 360 Ft/ml

A Perfect már nem bevezető áras termék!

Az ANSA Perfect egy prémium kategóriás, DERMATOLÓGIAILAG (BŐRGYÓGYÁSZATILAG) TESZTELT minősítéssel rendelkező, édeskés, hihetetlenül kellemes trópusi illatú unisex parfüm, melyet Hölgyek és Urak egyaránt viselhetnek.

Az ANSA Perfect 50 ml-s unisex parfüm a terméképen is látható, egyedileg gyártott és gravírozhott fa díszdobozban kerül elhelyezésre, mivel egy ilyen illathoz, továbbá egy darmatológiailag tesztelt minősítéssel rendelkező parfümhöz véleményük szerint egy ilyen csomagolás dukál. 

Raktáron
17 990 Ft
Részletek

Az ANSA Perfect illatösszetevőiben megtalálható a kókusz, a mandarin a vanília, ámbra. A Perfect egy olyan kellemes illatú unisex parfüm, melynek viselésével hölgyként felkeltheti a férfiak figyelmét, míg férfiként viselve a hölgyek figyelmét hívhatja fel magára.

 

Az illatösszetevők tökéletes összhangban állnak egymással, egyik illatösszetevő sem lépi túl a megfelelő határt. Ennek megfelelően például az alapvetően erős intenzitással rendelkező kókusz, vagy mandarin, olyan arányban vannak a parfümben, melyek tökéletes kiegészítők, de nem viszik el a saját irányukba a teljes illatkombinációt, konkrétan csak segítenek teljessé és hihetetlenül kellemessé tenni az ANSA Perfect parfümöt úgy, hogy teljes mértékben beolvadnak az illatba. Tehát nem kell azon aggódnunk, hogy egy erős kókuszos, vagy egy mandarínos illatot kapunk, mert a Perfect ettől messzemenőleg egy kifinomultabb illat. 

 

Az ANSA Perfect  tehát egy olyan illat, ahol az egyes összetevőket szinte nem is érzékeli majd, mivel a teljes illatkombináció egy olyan kellemes keveréket alkot, melyet érezve nem az egyes összetevőket akarja majd érezni, hanem a Perfect teljessé vált illatát.

 

Az illat összetevői között megtalálható még a frangipáni, mindez kellemesen keverve a pacsuli illatvilágával és persze ne feledkezzünk meg a pomelo illatjegyéről sem.

 

Ha az ANSA Perfect édességét, unisex jellegét szeretnénk elhelyezni ismert illatok között, akkor a Baccarat Rouge illatot hozhatnánk fel példának. Persze az ANSA Perfect és a Rouge teljesen eltérő illat, de a két illat karaktere, jellege, véleményünk szerint hasonló irányba mutat.

 

Összességében az ANSA Perfect egy olyan prémium kategóriás illat, mely véleményük szerint tökéletes összeghangban van az unisex jelleggel, egy hihetetlenül kellemes trópusi édeskés illat.

 

Az ANSA Perfect unisex parfüm a dermatológiai teszten eredményesen szerepelt, így hivatalosan is DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT minősítéssel rendelkezik!

A bőrgyógyászati teszt 20 fős, 23 és 62 év közötti természetes személyeken került elvégzésre. Köztük 14 fő érzékeny bőrű, bőrallergiában szenvedő személy volt, azonban a tesztelés során a vizsgált személyek egyikénél sem, még a bőrallergiában szenvedők esetében sem észleltek semmilyen pozitív reakciót, bizonyítva, hogy a Perfect parfüm nem mutat semmilyen irritáló vagy szenzibilizáló tulajdonságot.

 

A DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT terméket érzékeny bőrűek is használhatják?

Igen, ennek a minősítésnek ezért is van jelentősége, de a termék összetevőit a termék címkéjén mindig ellenőrizni kell, mert az a tény, hogy egy termék DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT minősítést kapott, az nem garancia arra, hogy egyes bőrtípusoknál nem válthat ki allergiát a benne lévő összetevők valamelyike. Ez minden parfümre, kozmetikumra igaz, tehát mindig ellenőrizze a terméken feltüntetett összetevőket! 

 

További részletek a dermatológiai teszttel kapcsolatban a Dermatológiailag Tesztelt parfüm az ANSA Parfümnél cikkünkben olvasható.

 

Parfüm minőség: EDP

 

Gyártási szám: 00000-200

 

Az 50 ml-s parfüm tekintetében egyes képeken a dizájn beállítása miatt több parfüm és doboz is látható. A megjelölt árak természetesen egy termékre vonatkoznak!

 

Az Általános Szerződési Feltételekben felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, rendelése leadása előtt az ÁSZF elolvasásával részletesen tájékozódjon.

Adatok
Cikkszám
ANSA-108
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Bognár Béla
2023.11.03
Az ANSA Perfect egy édeskés gyümölcsös, citrusos unisex parfüm kókusszal, mandarinnal, vaníliával, ámbrával, frangipánival, pacsulival, pomeloval. Bár unisex, számomra nagyon kicsit , de inkább női illatként hat. Egy egzotikus , trópusi illatvilág köszön vissza, amit a pacsuli és az ámbra illatvilága egyensúlyoz ki kellemesen. És a gyümölcsös, édeskés összetevők is harmonikus egyensúlyt képesek biztosítani egymás között. Ugyanakkor számomra a felszáradás után megjelenő illatban kicsit hiányzik az ámbra hangsúlyosabb melegsége és mélysége, de ez szubjektív, én szeretem az érezhetőbb ámbrás illatokat. A vetítése az én bőrömön átlagos, utána fokozatosan bőrközelivé válik. Tartóssága rajtam átlagos, 5-6 óra között van. Illatvilága niche jellegű, jó minőségű, jó illat. Ennek a veszélye, hogy megosztó jellegű parfüm lehet. Valakik imádni fogják, valakiknek pedig nem biztos, hogy ez lesz a kedvencük. Ár/minőség szempontjából is jónak mondható parfüm, bár egy érezhetően magasabb árfekvésbe pozicionált. Illat: 9/10 Intenzitás erőssége. 9/10 Intenzitás ideje: 8.5/10 Tartósság: 9/10. A fentiek az én személyes véleményem, saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő vélemény lehet.
Madarász József
2023.04.16
Megmerem kockáztatni hogy ez az ANSA legjobb parfümje!
Szerelem első szaglásra!