ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

DERMATOLÓGIAILAG (BŐRGYÓGYÁSZATILAG) TESZTELT TERMÉK AZ ANSA PARFÜMNÉL

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2023.03.14 16:56
DERMATOLÓGIAILAG  (BŐRGYÓGYÁSZATILAG) TESZTELT TERMÉK AZ ANSA PARFÜMNÉL

Milyen minőségű alapanyagok vannak az ANSA egyedi illatú parfümökben?

Mi természetesen tisztában vagyunk a termékeink minőségével, ezért nyugodt szívvel tettük meg azt a lépést, hogy az egyik új parfümünket, az ANSA PERFECT UNISEX parfümöt DERMATOLÓGIAI TESZT alá vetettük.

A dermatológiai (bőrgyógyászati ) teszt már egy magasabb szintet képvisel az alap, parfüm forgalmazást lehetővé tevő  engedélyektől.

A dermatológiai teszt a várakozásainknak megfelelően eredményes volt, így az ANSA PERFECT parfüm már DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT minősítéssel kerül a kínálatunkban.

Az ANSA PERFECT parfüm tekintetében tehát már a dermatológiai teszt hivatalos dokumentációjával is rendelkezünk, melyre hihetetlenül büszkék vagyunk, mert azért ebben a termékkörben nem sok olyan magyar saját márka van, aki ezzel büszkélkedhet, de mi ezt is megléptük. 

A DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT minősítés a kínálatunkban lévő összes parfümre érvényes?

Nem, mivel ezt a minősítést termékenként kell elvégezni, ha azt szeretnénk, hogy bőrgyógyászatilag tesztelt minősítést kapjon valamennyi termékünk.

Ugyanúgy, az alap engedélyeztetési eljárásnál is minden parfümre külön kitételek érvényesek, tehát ott sem lehet végrehajtani azt, hogy két terméket összevonunk, mert az összetevők alapján az már egy harmadik termék lesz, melyre új engedélyek szükségesek, ha legálisan, hivatalosan akarjuk azt forgalmazni.   

Ettől függetlenül, tehát, hogy jelenleg a Perfect parfümnél került elvégzésre a dermatológiai teszt, látható, hogy milyen kategóriás alapanyagok kerülnek felhasználásra a saját márkás ANSA egyedi illatainknál.  

Az ANSA parfümök kivétel nélkül hivatalos engedéllyel rendelkeznek. Lényeges, hogy mi magyar vállalkozásként a saját magyar márkánkra magyarországi engedélyekkel rendelkezünk.

A saját márkán forgalmazott, egyedi illataink egy jobb minőséget képviselnek, mivel több energiát, minőséget fektetünk ezekbe az illatokba, ami a fent leírtakból látható is. Ez persze nem jelenti azt, hogy a sokak által már ismert ANSA kimért parfümök minősége csökkenne, de azt hisszük az érthető, hogy a saját egyedi illatainkba több energiát, minőséget fektetünk. Az említett két kategóriában lévő parfümöket a velünk üzleti kapcsolatban álló parfümőr fejleszti.

Az ANSA Egyedi Illatú Parfümök ide kattintva tekinthetőek meg.  

 

A DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT terméket érzékeny bőrűek is használhatják?

Igen, ennek a minősítésnek ezért is van jelentősége, de a termék összetevőit a termék címkéjén mindig ellenőrizni kell, mert az a tény, hogy egy termék DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT minősítést kapott, az nem jelent garanciát arra, hogy egyes bőrtípusoknál nem válthat ki allergiát a benne lévő összetevők valamelyike. Ez minden parfümre, kozmetikumra igaz, tehát mindig ellenőrizze a terméken feltüntetett összetevőket! 

Összességében az ANSA Parfüm véleményünk szerint ismét bizonyított és ezt az eredményes dermatológiai teszt alátámasztja.