ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Naxos uniszex parfüm alternatívája
Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája EDT/EDP
4 190 Ft

Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája EDT/EDP

Naxos uniszex parfüm alternatívája
Naxos uniszex parfüm alternatívája

Egységár: 50 ml EDT verzió esetében 84 Ft/ml, 50 ml  EDP verzió esetében 118 Ft/ml.

A Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája az ANSA Parfüm változatban vásárolható!

A 2015-ben megjelent uniszex illat tagadhatatlanul lenyűgöző mai napig.

Raktáron
4 190 Ft
Részletek

Illatjegyek:

  • Fej illat: levendula, bergamott, citrom
  • Szív illat: méz, fahéj, cashmeran, arab jázmin
  • Alap illat: dohány, tonkabab, vanília

Az ANSA parfümök természetesen már dobozos csomagolásban kerülnek értékesítésre, így ajándéknak is tökéletesek.

 

Parfüm minőség: EDT és EDP változatban is!

 

A termékkép illusztráció! Minden illat üvegén természetesen a rá vonatkozó, az engedélyeztetési eljárás során kapott leírás és fantázianév kerül feltüntetésre. Az 50 ml-s parfüm üvegének színe sötétkék, a fényhatások miatt az világosabbnak tűnik a képen.

 

Termék neve: ANSA ISLAND

 

Az Általános Szerződési Feltételekben, továbbá a GY.I.K. rovatunkban is felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, a megjelölt oldalakon rendelése leadása előtt részletesen tájékozódjon.

 

Parfümjeinkről  valamint az „alternatív illat” kifejezésről  az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat:

 

Gyakran ismétlődő kérdések a kimért parfümökről

 

Adatok
Cikkszám
ANSA-100
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.7 (17 vélemény)
(13)
(3)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Szabó Alexandra
2024.04.03
Nagyon akartam szeretni, de olyan szinten szappanos illat rajtam, hogy csak na. Férjemen jobban eltudom képzelni!
Óvári Péter
2024.04.03
Nekem full mézes negro illat elsőre,de aztán leszáradáskor full más irányba visz…Nem lehet mihez hasonlítani,nagyon különleges.Nem gondolom,hogy férfi irányba húz,mivel a barátnőm is fújt magára belőle és neki teljesen más a bőrén mint nekem…Mindkét nemnek jól áll.Elöször rendeltem innen de nem bántam meg.Fogok még.Köszi.
Dobrovics Marcell Zsolt
2024.03.04
Egy fantasztikus illat amit mindenkinek ajánlok!
Szilágyi Róbert
2024.01.18
Hát ez valami varázslatos illat...gratulálok a csapatnak..
Ajánlom mindenkinek.
Bognár Béla
2023.11.12
Az ANSA Island a Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája, tartósnak mondható, prémium minőségű parfüm. Ez egy hihetetlenül puha, meleg, kellemes illat! Rögtön kifújásnál citrusos a nyitánya, megjelenik a bergamott, a citrom ugyanakkor a levendula frissessége is szembe jön, felszáradás után viszont berobbannak az édes illatjegyek, előjön a mézes, fahéjas csoda és persze nem feledkezhetünk meg a dohányról sem, hiszen végigkíséri az illatot, viszont lágy, meleg, simulékony és nem tolakodó! Az egész egy kicsit dohányos, fűszeresen édes, mégis friss. Tökéletes aromák, tökéletes összhangban, a tonkabab vanília párosa és a fahéjas dohány dominál kis mézzel. Az illat maga egy élmény, édes, mézes, fűszeres illat, ez a parfüm csodálatos. Uniszex illat, de rajtam inkább férfias, egyértelműen jobban hajlik maszkulin irányba. Kétségtelenül egy gyönyörű illat és egy rendkívül jól összekevert összetétel, egy konzisztens, kiváló kombináció, de úgy érzem, nem tart elég sokáig. Nem elég hosszan tartó az illat. A vetítése az én bőrömön átlagos, utána fokozatosan bőr közelivé válik. Tartóssága rajtam átlagos 5-6 óra között van. Nagyon jó minőségű, jó illat. Ár/minőség szempontjából is kiváló parfüm. Illat: 10/10 Intenzitás erőssége: 8/10 Intenzitás ideje: 8.5/10 Tartósság: 8.5/10 A fentiek az én személyes véleményem, saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő véleménye lehet.

UTÓIRAT: Egy fórumon olvastam egy véleményt, miszerint a Xerjoff Naxos és a Parfums de Marly Layton együtt egy "mennyei "kompozíciót hoznak létre. Ezért az ANSA ISLAND-ot, ami a Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája és az ANSA LAY-t, ami a Parfums de Marly Layton alternatívája össze RÉTEGEZTEM. Mivel az ANSA LAY- karakteresebbnek és némiképpen intenzívebbnek érzékeltem, ezért ezt fújtam fel először és erre rétegeztem rá a lágyabb, puhább ANSA ISLAND-ot. Az első eredmény jó volt, de nem tökéletes. Még mindig túlságosan előjött az ANSA LAY (Layton) markánsabb, karakteresebb, intenzívebb illata, főleg nyitáskor. Nem különösebben különleges, kicsit designer jellegű 8.5/10-s illat, de magas minőségű, megbízhatóan működő almás, virágos és édesen friss illat. Gourmand jellegű nyitány, alma, levendula és jázmin valamint ibolya káosza, mégis tökéletes rendszerben megalkotva, melynek finom mélységet ad a mennyeien selymes vanília.

Ezért másnap újból rétegeztem a következőképpen: Minden fújási helyre három réteget fújtam, egyet alapnak az ANSA LAY (Layton) parfümből és kettőt rá az ANSA ISLAND (Xerjoff Naxos) parfümből.

VÉLEMÉNYEM a következő:

Ezzel a módszerrel egy tartósabb, PRÉMIUM minőségű LUXUS illat jött létre, ez tényleg egy HEAVEN illat. The road to HEAVEN.

Még benne van az ANSA LAY (Layton) markánsabb, karakteresebb, intenzívebb illata, főleg nyitáskor. Megjelenik az almás, virágos és édesen friss illat. Az almás gourmand jellegű nyitány picit megmaradt és a FRISS levendula a citrusos jegyekkel is feltűnik, mert megjelenik a bergamott és a citrom is az ANSA ISLAND (Xerjoff Naxos) parfümtől. Összességében egyensúlyt teremt a férfiasság és az édesség között. Uniszex, de maszkulin tónusba viszi el az új illatot.

Kell neki felszáradási idő, utána viszont - ahogyan fentebb is írtam - megjelennek az édes és virágos illatjegyek, előjön a mézes, fahéjas illatjegy és persze nem feledkezhetünk meg a dohányról sem, hiszen végigkíséri az illatot, de lágy, meleg, simulékony és nem tolakodó! Az egész egy kicsit dohányos, fűszeresen édes, mégis friss és kicsit tisztaság illatú. ÉRZÉKI AROMÁK, egy mennyei összhangban, arab jázmin, jázmin, ibolya, a fahéjas dohány dominál kis mézzel és a tonkabab, vanília párosa. Az Arab jázmin (vagy Indonéz jázmin) kivonatának illata édesebb, de finomabb mint a fehér jázminé, ami nyersebb, határozottabb illat. Ezért picit később sejlik fel finoman. A jázmin név egyébként a perzsa yasmin szóból származik, amelynek jelentése "isten ajándéka".

Főleg nőies, uniszex, egzotikus, virágillatú parfümökhöz használják. Európába arab közvetítéssel került és először onnan származónak vélték, innen ered a neve, de Dél-Délkelet-Ázsiai. A Fülöp-szigetek nemzeti virága, az indonézek szent virágként tekintenek rá. Kámadéva (aki Krisna maga), az indiai szerelem istene (káma - szerelem, deva - isten, a káma-szútra, ezért a szerelem szútrája) jázminolajba mártott íjjal célozta meg a szíveket oly gyakran. Ez egy vibrálóan szenvedélyes, mégis mámorosan elegáns illatjegy. A kétszeres adagban használt ANSA ISLAND (Xerjoff Naxos) parfüm alkotóelemei megteremtik az igazán jó illatarányokat. Ahogyan múlik az idő egyre inkább előtérbe kerülnek ezek az illatjegyek, míg az ANSA LAY (Layton) kicsit hátrébb húzódik.

Ez a rétegezett parfüm csodálatos, összetett, tartalmas és fantasztikus illat. Heaven aromák, heaven az illat, az egész maga egy élmény. Illatként ilyen lehet a nők szívéhez vezető út, mely a nők elméjének szivárványhídja alatt visz át. Tele vággyal, valami végtelen ősi vad és mégis angyali vággyal.

KÖSZÖNET "kercardo"-nak, aki egy internetes fórumon javasolta ezt a rétegezést, az eredeti illatokkal. Nélküle ez a kísérlet nem jött volna létre. Ahogyan írta: "Nekem a kettő kombinációja a randi illatom".

A rétegezés egyik következménye az illat minőségén túl, hogy intenzívebb lett az illat. A vetítése az én bőrömön 12 fújással jó, négy helyen háromszor, utána lassan, fokozatosan válik bőr közelivé. Tartóssága rajtam jó, 6-7 óra között van. Nagyon jó, PRÉMIUM minőségű az illat. Ár/minőség szempontjából is, még mindig egy kiváló az így kapott parfüm. Illat: 10/10 Intenzitás erőssége: 8.5/10 Intenzitás ideje: 9/10 Tartósság: 9/10. A fentiek az én személyes véleményem, saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő véleménye lehet.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek