ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Átlagos értékelés:
4.7 (17 vélemény)
(13)
(3)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Alexandra
2024.04.03
Nagyon akartam szeretni, de olyan szinten szappanos illat rajtam, hogy csak na. Férjemen jobban eltudom képzelni!
Óvári Péter
2024.04.03
Nekem full mézes negro illat elsőre,de aztán leszáradáskor full más irányba visz…Nem lehet mihez hasonlítani,nagyon különleges.Nem gondolom,hogy férfi irányba húz,mivel a barátnőm is fújt magára belőle és neki teljesen más a bőrén mint nekem…Mindkét nemnek jól áll.Elöször rendeltem innen de nem bántam meg.Fogok még.Köszi.
Dobrovics Marcell Zsolt
2024.03.04
Egy fantasztikus illat amit mindenkinek ajánlok!
Szilágyi Róbert
2024.01.18
Hát ez valami varázslatos illat...gratulálok a csapatnak..
Ajánlom mindenkinek.
Bognár Béla
2023.11.12
Az ANSA Island a Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája, tartósnak mondható, prémium minőségű parfüm. Ez egy hihetetlenül puha, meleg, kellemes illat! Rögtön kifújásnál citrusos a nyitánya, megjelenik a bergamott, a citrom ugyanakkor a levendula frissessége is szembe jön, felszáradás után viszont berobbannak az édes illatjegyek, előjön a mézes, fahéjas csoda és persze nem feledkezhetünk meg a dohányról sem, hiszen végigkíséri az illatot, viszont lágy, meleg, simulékony és nem tolakodó! Az egész egy kicsit dohányos, fűszeresen édes, mégis friss. Tökéletes aromák, tökéletes összhangban, a tonkabab vanília párosa és a fahéjas dohány dominál kis mézzel. Az illat maga egy élmény, édes, mézes, fűszeres illat, ez a parfüm csodálatos. Uniszex illat, de rajtam inkább férfias, egyértelműen jobban hajlik maszkulin irányba. Kétségtelenül egy gyönyörű illat és egy rendkívül jól összekevert összetétel, egy konzisztens, kiváló kombináció, de úgy érzem, nem tart elég sokáig. Nem elég hosszan tartó az illat. A vetítése az én bőrömön átlagos, utána fokozatosan bőr közelivé válik. Tartóssága rajtam átlagos 5-6 óra között van. Nagyon jó minőségű, jó illat. Ár/minőség szempontjából is kiváló parfüm. Illat: 10/10 Intenzitás erőssége: 8/10 Intenzitás ideje: 8.5/10 Tartósság: 8.5/10 A fentiek az én személyes véleményem, saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő véleménye lehet.

UTÓIRAT: Egy fórumon olvastam egy véleményt, miszerint a Xerjoff Naxos és a Parfums de Marly Layton együtt egy "mennyei "kompozíciót hoznak létre. Ezért az ANSA ISLAND-ot, ami a Xerjoff Naxos uniszex parfüm alternatívája és az ANSA LAY-t, ami a Parfums de Marly Layton alternatívája össze RÉTEGEZTEM. Mivel az ANSA LAY- karakteresebbnek és némiképpen intenzívebbnek érzékeltem, ezért ezt fújtam fel először és erre rétegeztem rá a lágyabb, puhább ANSA ISLAND-ot. Az első eredmény jó volt, de nem tökéletes. Még mindig túlságosan előjött az ANSA LAY (Layton) markánsabb, karakteresebb, intenzívebb illata, főleg nyitáskor. Nem különösebben különleges, kicsit designer jellegű 8.5/10-s illat, de magas minőségű, megbízhatóan működő almás, virágos és édesen friss illat. Gourmand jellegű nyitány, alma, levendula és jázmin valamint ibolya káosza, mégis tökéletes rendszerben megalkotva, melynek finom mélységet ad a mennyeien selymes vanília.

Ezért másnap újból rétegeztem a következőképpen: Minden fújási helyre három réteget fújtam, egyet alapnak az ANSA LAY (Layton) parfümből és kettőt rá az ANSA ISLAND (Xerjoff Naxos) parfümből.

VÉLEMÉNYEM a következő:

Ezzel a módszerrel egy tartósabb, PRÉMIUM minőségű LUXUS illat jött létre, ez tényleg egy HEAVEN illat. The road to HEAVEN.

Még benne van az ANSA LAY (Layton) markánsabb, karakteresebb, intenzívebb illata, főleg nyitáskor. Megjelenik az almás, virágos és édesen friss illat. Az almás gourmand jellegű nyitány picit megmaradt és a FRISS levendula a citrusos jegyekkel is feltűnik, mert megjelenik a bergamott és a citrom is az ANSA ISLAND (Xerjoff Naxos) parfümtől. Összességében egyensúlyt teremt a férfiasság és az édesség között. Uniszex, de maszkulin tónusba viszi el az új illatot.

Kell neki felszáradási idő, utána viszont - ahogyan fentebb is írtam - megjelennek az édes és virágos illatjegyek, előjön a mézes, fahéjas illatjegy és persze nem feledkezhetünk meg a dohányról sem, hiszen végigkíséri az illatot, de lágy, meleg, simulékony és nem tolakodó! Az egész egy kicsit dohányos, fűszeresen édes, mégis friss és kicsit tisztaság illatú. ÉRZÉKI AROMÁK, egy mennyei összhangban, arab jázmin, jázmin, ibolya, a fahéjas dohány dominál kis mézzel és a tonkabab, vanília párosa. Az Arab jázmin (vagy Indonéz jázmin) kivonatának illata édesebb, de finomabb mint a fehér jázminé, ami nyersebb, határozottabb illat. Ezért picit később sejlik fel finoman. A jázmin név egyébként a perzsa yasmin szóból származik, amelynek jelentése "isten ajándéka".

Főleg nőies, uniszex, egzotikus, virágillatú parfümökhöz használják. Európába arab közvetítéssel került és először onnan származónak vélték, innen ered a neve, de Dél-Délkelet-Ázsiai. A Fülöp-szigetek nemzeti virága, az indonézek szent virágként tekintenek rá. Kámadéva (aki Krisna maga), az indiai szerelem istene (káma - szerelem, deva - isten, a káma-szútra, ezért a szerelem szútrája) jázminolajba mártott íjjal célozta meg a szíveket oly gyakran. Ez egy vibrálóan szenvedélyes, mégis mámorosan elegáns illatjegy. A kétszeres adagban használt ANSA ISLAND (Xerjoff Naxos) parfüm alkotóelemei megteremtik az igazán jó illatarányokat. Ahogyan múlik az idő egyre inkább előtérbe kerülnek ezek az illatjegyek, míg az ANSA LAY (Layton) kicsit hátrébb húzódik.

Ez a rétegezett parfüm csodálatos, összetett, tartalmas és fantasztikus illat. Heaven aromák, heaven az illat, az egész maga egy élmény. Illatként ilyen lehet a nők szívéhez vezető út, mely a nők elméjének szivárványhídja alatt visz át. Tele vággyal, valami végtelen ősi vad és mégis angyali vággyal.

KÖSZÖNET "kercardo"-nak, aki egy internetes fórumon javasolta ezt a rétegezést, az eredeti illatokkal. Nélküle ez a kísérlet nem jött volna létre. Ahogyan írta: "Nekem a kettő kombinációja a randi illatom".

A rétegezés egyik következménye az illat minőségén túl, hogy intenzívebb lett az illat. A vetítése az én bőrömön 12 fújással jó, négy helyen háromszor, utána lassan, fokozatosan válik bőr közelivé. Tartóssága rajtam jó, 6-7 óra között van. Nagyon jó, PRÉMIUM minőségű az illat. Ár/minőség szempontjából is, még mindig egy kiváló az így kapott parfüm. Illat: 10/10 Intenzitás erőssége: 8.5/10 Intenzitás ideje: 9/10 Tartósság: 9/10. A fentiek az én személyes véleményem, saját tapasztalataim alapján, ettől másnak természetesen eltérő véleménye lehet.
ANSA Parfüm
2023.11.07
Kedves Tamás!

Megnyugodhat, elég jó az egyezése az eredeti parfümhöz viszonyítva, mivel mi beszereztük az eredeti Naxos-t az illategyezés tesztelése céljából.

Azzal viszont sajnos nem tudunk mit kezdeni, hogy az Ön bőrén mennyi ideig tart a parfüm, ez mindenkinél eltérő, de ez az eredeti illatoknál is elmondható. Ez látható a korábbi vásárlói véleményeknél is.
Harmat Tamás
2023.11.07
Az eredetit nem kóstoltam, de ez nagyon finom! Tartóssága kb 4 óra, erősen lefelé tendáló vetítéssel.
ANSA Parfüm
2023.03.05
Kedves Ádám!

Most erről nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni. Ennek oka, hogy a Bad Boy az, amire azt mondom, hogy sajnos nem mi találtuk ki, mivel nekem a mai napig az egyik kedvenc illatom. Rendszeresen használom jelenleg a saját, Very és Travel illataink mellett.

Az én bőrömön kb. 4-5 órán át lehet érezni, ruhán sokkal tovább. Az alap Bad Boy illat megfelelője van a kínálatunkban.

Az eredeti Bad Boy is volt nálunk természetesen az illategyezés tesztelése miatt. Az én bőrömön az eredeti kb. 6 órát tartott és kellemesen intenzív volt.

Az Aventus tekintetében pedig tény, hogy vannak, akiknek egyáltalán nem tetszik, de sokan úgy vélik, hogy az egész univerzumban nincs még egy ilyen illat. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akiket pl. a Bad Boy illata irritál. Ízlés kérdése, ezzel nincs semmi probléma.

Üdv., Sebestyén Attila
Becző Ádám
2023.03.01
Kedves Ansa parfüm!
Igen ez így van, sok eredeti parfüm is az ára ellenére intenzitásban és tartósságban is nevetséges. Épp nemrég vásároltam eredeti bad boy edt-t és szószerint locsoltam magamra és alig érezték rajtam.. Az aventus tartósságával egyetértek, bár ott viszont számomra és még sok ember számára illatban semmi extra nincs. Kb mint valami olcsó dezodor... Harmad áron sokkal jobb parfümök vannak. A bad boy-ra visszatérve nem tudom hogy az önök változata milyen, nincs még tapasztalatom, még csak a naxost vettem, de mindenképp kiprobálok majd több illatot is.
ANSA Parfüm
2023.03.01
Kedves Ádám!

Valós dolgokat állítanak azon vásárlók is, akik hosszabb tartósságról számolnak be ennél a terméknél, mindenkinek más a bőre. Ruhára fújva pedig lényegesen több idő a tartósság, mint bőrön. Vannak, akik csak a ruházatukra fújják a parfümöket. Nem látom értelmét, hogy a vásárlók túlzásba essenek ezzel kapcsolatban. Ez nem az az árkategória, ahol megvásárolunk 50-80 ezer Ft-ért egy parfümöt, majd nyugtatjuk magunkat, hogy igen, két napig is érezhető bőrön, pedig nem.

Webáruházunkban csak olyan vélemények szerepelnek, melyek valós emberektől származnak, akik használták már a termékeinket, mint például Ön. Ezt jogszabály írja elő, amit mi be is tartunk, nem gyártunk véleményeket, de ez látható is, mert akkor minden terméknél számtalan 5 csillag lenne. Sőt, mi soha nem is küldtünk és nem is fogunk küldeni a visszatérő vásárlóinknak olyan üzenetet, hogy írjanak véleményt, pedig ők nyilván elégedettek, ha rendszeresen tőlünk vásárolnak.

Az, hogy különböző közösségi oldalakon ki és mit ír a termékeinkről, azt igazából nem követjük, csak vásárlói jelezéseket kapunk néha ezzel kapcsolatban, mi a saját webáruházunkat figyeljük. A facebook oldalunknál is erős a kísértés, hogy megszüntessük, mert nincs időnk foglalkozni vele.

Egyébként nálunk számtalan eredeti parfüm megfordul a tesztelések miatt, de egyre kevesebb az, amiről elmondható, hogy intenzíven bőrön 6-10 órás parfüm. Mivel mi ezeket az eredeti parfümöket csak az illatuk miatt teszteljük, ezért függetlenül nézzük, nem kell magunkat nyugtatni, hogy miért csak 5 órát tartott bőrön pl. 30.000 Ft-ért. Mondjuk pl. az eredeti Creed Aventus-ról elmondható, hogy az intenzíven tényleg 10+ órát tart bőrön, de ez sajnos nem mondható el sok eredeti parfümről.
Becző Ádám
2023.02.28
Kedves Ansa parfüm. Persze ezekkel a dolgokkal mind tisztában vagyok, csak azért keveseltem azt a 2 órát, mivel sokan itt olyan tartósságról számolnak be, hogy egésznap érzik stb... Közben az eredetit is volt lehetőségem megszagolni és azt kell hogy mondjam, hogy ez az utánzat intenzívebben érződik, és nekem az illata is jobban tettszik, bár közben én a feleségennek adtam, mert számomra inkább női illat.
Madarász József
2023.02.28
Rögtön megkapod a krémes, ízletes mézet, de semmi nyálast vagy túl édest
Ez együtt jár a levendulával és néhány citrusfélével, amelyek fényes, és felemelő területre viszik ezt a mézet.

Ez számomra egy boldog illat, mint egy poszméh repülése, amely levendula- és citrusfák területén megy keresztül.

Az alapban ott van a dohány, de semmi füstös vagy égett, inkább olyan, mint egy frissen vágott cseresznyedohány, amely az összes többi jegyet elrendezi.
Ezt a tonkababbal és némi vaníliával kiegészítve felerősíti ennek a lének a finomságát, semmi esetre sem ínyenc.
Pont jó.

Szerintem nagyon elegáns, uniszex, jobb hidegebb időre nappal vagy éjszaka.
Nagyon jó teljesítmény, kellemes, nem szintetikus illattal mint egy laikus gondolná.
Az ANSA hosszan tartó, kellemes illatokat tud nyújtani! :)
Nem tudsz vele mellé lőni!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza