ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Átlagos értékelés:
4.7 (17 vélemény)
(13)
(3)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Madarász József
2023.02.28
Becző Ádám!
Hidd el, mi sokan akik innen vásárolnak tudjuk mi a tartósság fogalma! Amit meg írsz az nettó hülyeség! Mi az hogy 1-2 óra?? Szerintem covidos vagy.. még a legroszabb bőrtípuson sem lehet ennyi!!! Én használom ezt az illatot és valami brutális az intenzitása és a tartósága! Bőrön 8-10 óra ruhán meg mosás után is érzed!! Neked vagy megszokta az orrod az illatot vagy fújtál egyet a levegőbe és beleszaladtál! :)
ANSA Parfüm
2023.02.21
Kedves Ádám!

Parfümök tekintetében a tartósság fogalma azon vásárlók körében (és szerencsére a legtöbb vásárlónkra ez a jellemző) azt jelenti, hogy először is megnézik, hogy milyen minőségben vásárolják meg a terméket és ahhoz viszonyítanak. Jelen esetben EDT minőségről beszélünk, melynek tartóssága bőrön 2-4 óra közé tehető az eredeti parfümöknél is.

Az eredeti termékeknél is felhasználónként ugyanúgy eltérés lehet a tartósságban, mivel biztos hallott már ebben a kategóriában arról a kifejezésről, hogy „bőrfüggő” .

Az illat egyezésével kapcsolatban megnyugtathatjuk, hogy legalább 99%-os illategyezése van az eredeti illathoz, mivel mi ennél a parfümnél is rendelkezünk az eredeti parfümmel, tehát mind az illatával, mind a tartósságával képben vagyunk.

Saját bőrre, illatmintás pálcával felkenve az eredeti Naxos-t és a mi termékünket (csak, hogy ebben se legyen különbség) az illatok intenzitása teljesen azonosak mondható és az eredeti illat kb. 2-3 órával tartott tovább, ami egyébként nem EDT, hanem EDP minőség. 3-4 óra elteltével bőrön mind két parfüm azonos intenzitást mutatott. Tesztcsíkon az illatok intenzitása 24 óra elteltével szintén azonosak voltak. Szerintem innentől kezdve nincs miről beszélni.

Hozzáteszem, ha az internet világában elmélyül az eredeti parfümökről adott véleményekben, akkor ott is láthatja, hogy eltérőek a vélemények, ugyanazon illat valakin 6-8 órát tart, valakin pedig csak 1-2 órát. Nem létezik olyan parfüm, ami mindenkin egységesen ugyanazt a tartósságot, sőt illatot produkálja. Aki kicsit is ért a parfümökhöz, ezzel tisztában van.

Üdv., Sebestyén Attila
Becző Ádám
2023.02.18
Nem tudom kinek mit jelent a tartósság fogalma, de ez minden csak nem tartós. Persze ennyi pénzért nem is várom el hogy egésznap kitartson, de azért az az 1, nagyon max 2 óra nevetséges.. Hogy mennyire hasonlít az illat azt nem tudom, nem szagoltam még az eredetit, ettől függetlenül maga az illat nagyon jó.
nyári károly
2023.02.10
A kedvenc illatom! A legjobb minőséget képviseli az ansa parfüm , ebben az ár érték kategóriában sőt jóval felülmúlja az árát! Én ezt több éves parfüm vásárlóként biztosan merem állítani !!! Nálam ők a No1 az biztos! A kapcsolat tartás és a segítőkézségük is felülmúlja a "nagy nevezetes " cégekét! Bátran merem mindenkinek ajánlani! Szállítás is nagyon gyors és minőségi a csomagolás is! Köszönöm az ansa - nak hogy vannak , hogy ilyen minőséget és ilyen árakat, tudnak nekünk stabilan biztosítani! Gratulálok !
Mèszáros Tamás
2023.01.05
Kipróbáltam rögtön az 50ml-is kiszerelèst rendeltem ,ès azt kell mondjam yeeee!!!Már kibontásnál èreztem hogy ez ott lesz a toppon.Köszönöm hogy elèrhető áron igazán jó illatokat kaphatok.Csak így tovább .
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza