ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

2018. legnépszerűbb parfüm illatai

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2018.12.28 20:13
2018. legnépszerűbb parfüm illatai

2018. év legnépszerűbb parfüm illatai

 

Minden évben elérkezik a pillanat, amikor akarva-akaratlanul visszatekintünk a mögöttünk álló év történéseire. Parfüm Webáruházunk is így tett, ezért körülnézünk a nagyvilágban illetve saját házunk portáján, hogy melyek voltak a 2018-as év legnépszerűbb női és férfi parfümjei, illatai.

Egyáltalán nem biztos, hogy az az illat, mely 2018-ban jelent meg a legkedveltebb, legszerethetőbb illatok közé tartozik.

Nézzük például a Chanel Coco Mademoiselle-jét, mely 2001-es megjelenését követően még a mai napig nem ment ki a divatból. Citrusos-virágos illatcsaládjával egyszerűen nem lehet megunni, ezt mutatja webáruházunk eladási statisztikája is, mivel messzemenőleg a legnépszerűbb alternatív illataink közé tartozott ebben az évben is.

A 2001-es év jó széria volt parfümök tekintetében, hiszen ekkor jelent meg a képzeletbeli listánkon második helyet megszerző Dolce and Gabbana-Light Blue parfümje is. Az élet örömét, a nyári napokat felidéző citrusos illatcsalád minden korosztály számára ideális választás.

Carolina Herrera-Good Girl, mint jó kislány, a nem mindennapi illatával szorosan követi vetélytársait a népszerűségi ranglista harmadik helyén. A kakaós-tonkababos alap illatával mindenkit elvarázsolt ez az illat. Webáruházunkban 2018. nyár közepén toppant be a Carolina Herrera-Good Girl parfüm alternatív illata, mely teszteléseink során tökéletes illategyezésével meghozta a sikert, felkerülve ezzel a legnépszerűbb női illatok közé.

Negyedik helyen bár, de felkerülhetne lista dobogós helyére is, Yves Saint Laurent-Black Opium illata, melyet megalkotói felejthetetlenné varázsoltak a nőies illatjegyeivel.  Elbűvölő nőiességével azonnal a hatása alá kerülünk, hűvösebb estékre, partikra, összejövetelekre nyugodtan viselhetjük.

Az alternatív illatok ötösök listáján a Versace-Bright Crystal-ja zárja a sort, mely szintén az idei év legkeresettebb és legnépszerűbb  illata közé tartozott. A letisztult, könnyed nőies virágos-gyümölcsös illat könnyen kedvenc illataink közé került. Az elsősorban nyári illatként jellemzett parfüm letisztult finomságával minden évszakban megállja a helyét. Nőies, lágy virágos illatával minden korosztály magáénak érezheti.

 

Természetesen a férfiakról sem feledkezhetünk meg, akik a hölgyek számára vásárolt parfümök mellett azért maguknak is kerestek és meg is találták a tökéletes illatot Parfüm Webáruházunkban.

A férfi kimért parfümök listájának első helyét a Hugo Boss-Boss Bottled Night illata szerezte meg. A fás-aromás illatjegyekkel büszkélkedő parfüm az olyan mai modern férfiak számára készült, akik szenvedélyesek a szerelemben és kitartóak a munkában. A magabiztos, sikeres férfiak csábításának egyik kelléke ezen illat, mely méltán érdemelte ki az első helyezést a legnépszerűbb illatok létráján.

Paco Rabanne-Invictus. Ugye ismerős? Listánk második helyezettje ez a rendkívül energikus és magával ragadó érzéki illat, mely a hétköznapi hősök fegyvere a csábításban. Mert ugye mondjuk meg őszintén minden férfiban ott él a vadászösztön, és az újabb és újabb zsákmány elejtésére minden titkos eszközt bevetnek. A Paco Rabanne-Invictus parfüm alternatív illata erre tökéletes választás.

A legnépszerűbb férfi illatok listájának dobogós helyén az Urak egyik nagy kedvence, Yves Saint Laurent-La Nuit de L’ Homme parfümjének alternatív illata található. A többek között levendula, cédrus, bergamot, kömény, vetiver jegyekkel rendelkező illatkompozíció igazán telitalálat. Illata lenyűgözően fás és fűszeres egyszerre, nem lehet észrevétlenül elmenni az illatot magán viselő férfi mellett. Uraim, meg sem kell szólalniuk, ez az illat magáért beszél!

Kimért Parfüm Webáruházunkhoz nyár végén érkezett meg Carolina Herrera-212 VIP Men parfümjének alternatív illata, mely hamar a vásárlók nagy kedvencévé vált. Egy igazán lendületes, elegáns férfi illatról beszélhetünk, mely a fiatalabb és a középkor feletti férfiak számára is tökéletes választás. A listánk negyedik helyét foglalja el ez az orientális-vaníliás illatcsaládú kimért parfüm, melyben a rum, a maracuja, pézsma, vanília, tonkabab tökéletes egyvelege adja meg a férfiak számára az ellenállhatatlan vonzerőt.

Ötödik helyet a nyár egyik kedvence, a BVlgari-Aqva Marine parfümjének alternatív illata szerezte meg, mely aromás-aquás illatjegyével igazán hűsítő érzést nyújtott a nyári hőségben. Korosztálytól függetlenül bárkinek ajánlható.

Hozzátennénk, hogy a listánkon az adott parfüm népszerűségét, keresettségét is, de legfőbb szempontként az eladások számát vettük elsősorban figyelembe.

Hogy miért?

Azért, mert lehet itt arról hosszasan beszélni, hogy egy parfüm illat milyen összetevőkkel rendelkezik, milyen méregdrága, korábban is jó illatai voltak az adott márkának vagy, hogy mennyien keresnek róla véleményt az interneten, de nem ez a lényeg.

 A lényeg, hogy mennyit vásárolnak belőle és később megveszik-e ugyanazt az illatot, eljut-e arra a pontra a vásárló, hogy „ez az az illat, amit kerestem” és évekig ezt fogom használni. Na ez az, ami meghatározza véleményünk szerint egy adott parfüm illat jóságát, népszerűségét és nem az ára, vagy a marketinggel felturbózott átmeneti népszerűsége.

Egy igazán jó parfüm illat éveken át jól teljesít, ezért nehezebb a kevésbé „idősebb” parfümökről azt kijelenteni, hogy azok egy-két év múlva is a lista jó helyezését fogják elérni. Szerintünk.

Megjegyeznénk, hogy Webáruházunknál nem kell tartania attól, hogy egy kevésbé népszerűnek mondott parfüm illat forgalmazását beszüntetjük, mivel mindenkinek más az ízlése és teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy vannak, akik pl. a listánk első helyén lévő parfümök illatvilágát nem éreznék magukénak, ami teljesen rendben van.

És látják, megint eljutottunk oda, hogy a vásárló az, aki eldönti, hogy neki konkrétan melyik parfüm illat jó és mi nem.  Ki tudja, lehet pár év múlva arról beszélünk majd, hogy ez komoly? Ezek népszerű illatok voltak? Meglátjuk…

Hamarosan ismét jelentkezünk további cikkeinkkel.

Üdvözlettel: