ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Illathoroszkóp, Nyilas, Bak, Vízöntő

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2018.11.22 20:59
Illathoroszkóp, Nyilas, Bak, Vízöntő

 

Illathoroszkóp, mellyel könnyebben választhatja ki a személyiségéhez illő parfümöket

 

Kezdjük a Nyilas, Vízöntő és Bak csillagjegyűek illathoroszkópjaival.

 

Nyilas illathoroszkóp

Nyilas illathoroszkóp (November 13- December 21.)

 

A Nyilas csillagjegy szülöttei energetikusak és élénkek, nyughatatlan természetűek, akik nagy humorérzékkel lettek megáldva.  Nagylelkűek, viccesek és gyönyörűek.  A jázmin illatjegyeit tartalmazó Carolina Herrera-Good GirlThierry Mugler-Alien, Tom Ford-Black Orchid parfümök alternatív illatai is azon hölgyek számára készült, akik energikus természetükkel, titokzatosságukkal mindenhol ki akarnak tűnni hölgytársaik  közül.

A kellemes személyiségéről is felismerhető nyilas hölgyeknek tökéletes választás lehet még Chanel-Coco Mademoiselle alternatív illata, melyben élvezhetik a bergamot, a jázmin, a narancs és rózsa tökéletes kompozícióját.

Szórakoztató személyiségükből kiindulva olyan illat javasolt a nyilas csillagjegyűek részére, ami magába foglalja mind azt a sokszínűséget, amit ez a jegy szülötte magában hordoz.

Természetesen a nyilas férfiakról sem feledkezünk meg parfüm horoszkópunkban, akik függetlenségüket  hírdetve a társaság középpontjai minden alkalommal.  Fás-fűszeres illatcsaládjával az Yves Saint Laurent-La Nuit de L’Homme parfüm alternatív illata ezen jegy szülötteit biztosan a figyelem középpontjába állítják bárhol is kelljen megjelenniük. A Nyilas férfiak számára vonzóak az idegen, érdekes országok, vidékek, így a keleties-virágos illatcsaládjával a Dolce and Gabbana-The One parfüm alternatív illata éppen az Ő számukra lett kitalálva.

 

Bak illathoroszkóp

Bak illathoroszkóp (DECEMBER 22 - JANUÁR 20.)

 

A Bakok rendkívül fegyelmezettek, praktikusak és értékelik a kézművességet. A jegy szülöttei szeretik a fényűzést is, sokszor vezető szerepet töltenek be szakmai körökben. Noha sokszor úgy tűnik kívülről, hogy a bak megközelíthetetlen, a felszín mögött egy igazán törékeny lelket találunk.

Mivel a legtöbb esetben úgy érzi, hogy a parfüm a második bőre, így nehéz meggyőzni  parfümválasztásánál.  A bak nő elkerül minden olyan illatot, melyet szokványosnak, hétköznapinak érez.  A 2005-ös évet követően a legjobb luxusparfümnek kikiáltott Calvin Klein-Euphoria parfüm gyümölcsös-virágos alternatív illata a jegy szülöttjének olyan megjelenést kölcsönöz, melyet sokáig nem felejt majd el.

A Bak férfiak végtelen türelmükkel tűnnek ki társaik közül valamint rendkívül udvariasak. Parfümválasztásnál a szolid de mégis erőt sugárzó illatokat részesítik előnyben. Az érzelmeit kimutatni nem félő Bak férfiak részére ajánlható Paco Rabanne-Black XS parfümjének alternatív illata, melyben többek között a fahéj, citrom, muskotályzsálya illatjegyei dominálnak.

 

 

Vízöntő illathoroszkóp

Vízöntő illathoroszkóp ( JANUÁR 21 - FEBRUÁR 20)

A természetes szépséggel rendelkező Vízöntő csillagjegy szülöttei függetlenek, extravagánsak, olyanok, akik kedvelik a szokatlan dolgokat. Képesek új dolgokba belevágni, valami újat felfedezni, azonban hajlamosak mindig stresszelni valamin.  A vízöntő nők nagyon kreatívak és figyelmesek, az illat kiválasztásánál olyan parfümök jöhetnek szóba, melyek energiával telítettek.

Yves Saint Laurent-Black Opium parfüm alternatív illata a vízöntő hölgyek számára tökéletes választás lehet a maga virágos-orientális illatcsaládjával, mivel a vanília, fekete kávé, fehér virágok alkotta egyveleg megnyugtató és ideális az olyan kreatív nőknek, mint a vízöntők.

A kifinomult ízlésű vízöntő hölgyek számára a Paco Rabanne-Lady Million parfüm alternatív illata is tökéletes választás. Virágosságával a nőiességet, fás jegyeivel pedig a magabiztosságot hangsúlyozza.

A sportos vízöntő férfiak a gyors tempót, a folyamatosan változó életstílust kedvelik, akik a vízöntő jegy női szülötteihez hasonlóan igen kreatívak, művészi beállítottságúak.

A Vízöntő férfiak a friss, lendületes parfüm illatokat kedvelik, melyekkel   a szabadságukat tudják kifejezni. A kalandot, a szabadságot jelképezheti számukra Giorgio Armani-Acqua di Gio parfümjének alternatív illata, mely aromás-aquás illatcsaládjával a hűs tengeri szellőt idézheti elő.

 

Hamarosan jelentkezünk a következő három - Halak, Kos, Bika - csillagjeggyel és megnézzük, hogy vajon milyen parfüm illatot javasolnak az érintetteknek.

 

Üdvözlettel: