ANSA parfüm alternatívák és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Őszi, téli parfümök

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2019.09.04 13:57
Őszi, téli parfümök

Őszi, téli parfümök

Őszi, téli parfümök nőknek és férfiaknak

Ahogyan beköszönt az ősz nyári ruhatárunk lecserélésével parfümhasználatunk is változáson esik át, sokszor úgy említjük ezt, hogy őszi, téli parfümökre lenne szükségünk. A reggeli, hűvösebb idő beköszöntével inkább a melegebb, fűszeresebb, édesebb tónusú parfüm illatok társaságában érezzük jól magunkat, amelyek már a hideg reggeleken is szinte felmelegítenek csodás bársonyos illatukkal. Tegyük hát félre a nyári citrusos, vizes jellegű parfümjeinket és nézzük milyen őszi, téli parfümök illatkavalkádból válogathatunk az ANSA Parfüm Webáruházunkban.

A Lancome márka minden időben és körülmények között a luxus megtestesítője. A Lancome - Tresor illata a világon az egyik legkeresettebb illatok közé tartozik mai napig.  Erős, jellegzetes illatjegyeivel igazi egyéniséget kölcsönöz viselőjének, mely az őszi hulló falevelek időszakában is igazi eleganciával öltöztet. A parfüm finom virágos illatjegyei (rózsa, nárcisz, jázmin) a téli időszakban is ellenállhatatlan nőiességet sugároz.

Calvin Klein - Euphoria mély illatvilága tökéletesen jól illeszkedik az őszi és téli parfüm hangulatához. Varázslatos illatával (ámra, pézsma, mahagóni) igazi ünnepi hangulatba kerülünk, de egzotikus, csábító, romantikus illatával a mindennapokban viselve is mindenkit meg fogunk nyerni magunk körül ezzel a parfümmel.

Őszi-téli női parfümök

Ha egyszer kipróbálta az Yves Saint Laurent - Black Opium parfümjét nem igazán tud majd tőle szabadulni, mivel valódi függőséget okoz a fekete kávé, fehér virágok, vanília illatjegyeivel, mely a Webáruházunkban is megtalálható kimért parfüm kétségtelenül jó választás a hűvösebb időkre.

 

Ha már az őszi, téli parfüm illatjegyekről beszélünk, ne feledkezzünk meg a fás, fűszeres illatokról sem, melyek kiválasztásával a férfiak is bátran lecserélhetik nyári parfümjeiket Kimért Parfüm Webáruházunk kínálatát hívva segítségül. 

A férfi téli parfümök gardróbjának egyik elengedhetetlen illata a Givenchy - Gentlemen Only Absolute parfümjének alternatív illata, mely kifinomult illat az igazán téli, hűvösebb időjáráshoz ajánlott. A mézes, fahéjas, vanília illatok keveredése a bazsalikomos, gyömbéres illatokkal valódi illatkavalkádot alkot, mely férfi viselőjüket még ellenállhatatlanabbá teszi viselésekor.

Őszi-téli férfi parfümök

Parfüm Webáruházunk kínálatában is megtalálható a Dior divatház Fahrenheit parfümjének alternatív illata, mely hosszú évek óta örvendezteti meg a férfiakat, akik ezzel a fás illattal a hűvösebb, téli időszakban sem tudnak melléfogni. A meleg, bársonyos szantálfa kíséretében a borostyán, levendula és cédrus adja meg azt az ellenállhatatlan illatot, mellyel az Urak magabiztosan haladhatnak a siker felé.

A téli időszak a férfiaknak is szóljon az eleganciáról, ezért is kínáljuk Kimért Parfüm Webáruházunkban a BVlgari – Man In Black parfümjének alternatíváját. A titokzatos, vonzó illat a stílusos férfiak parfümje. A fűszerek mellett a rum, a tonkabab, az írisz egyvelege adja meg ezen kimért parfüm különlegességét, mely egyfajta ellenállhatatlan eleganciát kölcsönöz viselőjének.

A téli parfüm illatokat nem kell feltétlenül a karácsonyhoz, ünnepekhez kötnünk. A szegfűszeg, a pézsma, a vanília mélyebb, édesebb illata a mindennapi viseletre is jó választás, mivel a komorabb, unalmasabb napokat ragyogóbbá is tehetjük ezen erőteljesebb illatokkal.