ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök, parfümolaj online rendelése. ANSA PARFÜM

Parfümblog

Valentin napi ajándék

ANSA PARFÜM
ANSA PARFÜM
2019.02.04 19:57
Valentin napi ajándék

Valentin napi ajándék ötlet

Közeledik a Valentin nap!

Valentin nap, ami mindenki számára mást jelent. Egyesek giccsesnek tartják, mások imádják. Egy biztos, hogy ezt a téli februári napot a szerelem és a  romantika tölti meg szerte a világon.  Bár sokan a szerelmesek napjaként tartják számon a Valentin napot, számtalan formában kedveskedhetünk ilyenkor családtagjainknak, közeli ismerőseinknek valamilyen apró kis ajándékkal, hogy ezzel is kifejezzük szeretetünket.


Az év legromantikusabb napját Magyarországon 1990 óta ünnepeljük és sajnos Peruval ellentétben nálunk nem lett munkaszüneti nap, úgy gondolom ez a nap sohasem megy ki a divatból.
Nemcsak romantikus vacsorával bűvölhetjük el szerelmünket, szeretteinket, barátunkat február 14-én.

Valentin napi ajándékként egy megfelelően kiválasztott parfüm illat tökéletes üzenete lehet szerelmünknek, imádatunknak. Az illat, melyet kiválasztunk társunk részévé válik, bárhol is járunk és megérezzük azt a bizonyos illatot egy csapásra már lélekben ott is lehetünk kedvesünkkel, emlékeztetve arra minket, hogy Ő ott van nekünk.

Kutatások szerint az emberek 54 %-a azonosítja a parfümöt az aktuális érzéseivel. Akár az édes akár a fűszeres illatokat szeretjük egy jó Valentin napi parfümmel igazán emlékezeteset adhatunk.

Számtalan Valentin napi ötletet, ajándékot találunk az internetes oldalakon.

Kimért Parfüm Webáruházunkban számos parfümmárka alternatívájából válogathat, melyeket az univerzális csomagolás mellett a tüll tasakok tesznek igazán romantikussá Valentin Napon is, mindezt továbbra is nagyon kedvező áron.

Webáruházunk azokra is gondolt, akik egyedi parfümös üvegben szeretnék meglepni kedvesüket.

Igazán egyedi Valentin napi ajándék lehet a szív alakú parfümös üveg, mellyel kedvenc parfümünk alternatív illatával megtöltve gazdagíthatjuk gyűjteményünket.

 

Szív alakú parfümös újratölthető üveg

 

A 25 ml-es fényes piros, kellemes látványú parfümös üveget akár magunkkal is vihetjük, ha fel akarjuk frissíteni kedvenc parfümünkkel magunkat útközben vagy akár a munkahelyen.

Ez a kis üvegcse nem csak Valentin napra kiváló ajándék, de épp úgy születésnapra, névnapra is tökéletes.

Persze kínálatunkban férfi és további női parfümös üvegek is elérhetőek, illetve parfümök és natúrkozmetikumok, melyekkel szintén meglephetjük szeretteinket. 


Azonban ne csak 2019.február 14-én halmozzuk el szerelmünket, szeretteinket Valentin napi ajándékokkal, az év bármely napján figyeljünk egymásra s gondoljunk arra, hogy „Szeretni kell, S szeretve lenni jó!”

Valentin napi köszöntőket, további ajándék ötleteket és mindent, ami Valentin nappal kapcsolatos a Valentin Nap Info oldalon talál. Egy igényes és az idő illő témát teljesen bemutató hasznos oldal, ezért is ajánljuk bátran figyelmükbe.